Kolejne słodkie szaleństwo...dobrze, że ten długi weekend się kończy...bo ciuchy trzeba by przerabiać
A ja słyszałam, że to nie słodycze sprawiają, że ciuszki stają się za ciasne. To podobno te małe złośliwe kalorie, które siedzą w naszych szafach i każdej nocy pracowicie zwężają nam ubrania
Uwielbiam dobrze zaparzoną kawę i nie potrzebuję do niej łakoci. Na szczęście, bo cukiernik ze mnie średni. Od czasu do czasu popełniam jednak jakieś ciasto, np. ananasowo-kokosowe i byle jaki żużel jest git;-))
nie lubię kawusi, ale za to ze smakiem pochłaniam herbaty wszelkiego rodzaju...
a dziś na podwieczorek będzie pomarańcza...
a na jutro chłodzi się w lodówce galaretka gruszkowa, na świeżo zrobię tylko bitą śmietankę...
nie ma co się objadać w takie upały, a galaretka owocowa to świetna alternatywa dla lodów
A co lubicie do Kawusi??
Obserwuj wątekOdp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
Kasia-Chiara
Odp: A co lubicie do Kawusi??
Bahus
Bahus
Ankha
Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
edytaha
A ja słyszałam, że to nie słodycze sprawiają, że ciuszki stają się za ciasne. To podobno te małe złośliwe kalorie, które siedzą w naszych szafach i każdej nocy pracowicie zwężają nam ubrania
Bahus
Odp: Odp: A co lubicie do Kawusi??
dża
missMarietta
a dziś na podwieczorek będzie pomarańcza...
a na jutro chłodzi się w lodówce galaretka gruszkowa, na świeżo zrobię tylko bitą śmietankę...
nie ma co się objadać w takie upały, a galaretka owocowa to świetna alternatywa dla lodów
Bahus
Boloo