Witajcie moi mili.I kubek wygralam.Powinnam go wyslac Bahusowi za jego zlosliwosci,Ale............Niech tam mu bedzie ,ze walczylam o ten kubek .pozdrawiam Was serdecznie
Ja tez dluuuuuugo czekam na kubeczek, ale wiem, ze sie doczekam. Dziekuje, za mozliwosc odbioru nagrody za granica, rozumiem, ze wiaze sie to dla Was z wyzszymi kosztami. Buziak, jak dostane kubek, na pewno sie pochwale
Jarku: Do przyszłego tygodnia dostaniesz kubeczek, tak jak Ci opisałem w poczcie.
kasandra6: Prosiłem o potwierdzenie uzupełnienie danych, z danych które dostałem to podobno uzupełniłaś tylko miasto. Jestem troche jak ślepiec, od Ciebie nie ma odpowiedzi a na sam Szczecin nie będe raczej słać
Prosze czytaj poczte wewnętrzną
Mysle,ze jestes niedoinformowana,w maju byl jeszcze konkurs na dodanie przepisow na napoje i w rankingu z tego konkursu bylas w pierwszej dziesiatce(tak jak ja)a pierwsze 10 osob mialo wlasnie dostac w nagrode ksiazke,,Radosc picia,,A kubek pewnie jeszcze tez dojdzie.
OJ CHYBA NIEDOJDZIE ... ha ha
Moze mie napisalas adresu po Polsku , a szczecinski sie nie liczy. Chyba ze kubeczek dla ciebie
zmieniono 1 raz (ostatnio 13 lip 2009 18:06 przez Doro)
Mysle,ze jestes niedoinformowana,w maju byl jeszcze konkurs na dodanie przepisow na napoje i w rankingu z tego konkursu bylas w pierwszej dziesiatce(tak jak ja)a pierwsze 10 osob mialo wlasnie dostac w nagrode ksiazke,,Radosc picia,,A kubek pewnie jeszcze tez dojdzie.
A MIAŁ BYĆ KUBEK, - oszustwo
Obserwuj wątekOdp: Odp: A MIAŁ BYĆ KUBEK, - oszustwo
Bahus
Odp: A MIAŁ BYĆ KUBEK, - oszustwo
ulcia21
Odp: Odp: A MIAŁ BYĆ KUBEK, - oszustwo
misia53
A.B.
Sarenka
Odp: Odp: Odp: A MIAŁ BYĆ KUBEK, - oszustwo
Borubar
kasandra6: Prosiłem o potwierdzenie uzupełnienie danych, z danych które dostałem to podobno uzupełniłaś tylko miasto. Jestem troche jak ślepiec, od Ciebie nie ma odpowiedzi a na sam Szczecin nie będe raczej słać
Prosze czytaj poczte wewnętrzną
Odp: Odp: Odp: A MIAŁ BYĆ KUBEK, - oszustwo
Doro
Moze mie napisalas adresu po Polsku , a szczecinski sie nie liczy. Chyba ze kubeczek dla ciebie
kasandra6
OJ CHYBA NIEDOJDZIE ... ha ha