Ja od 10 lat jeżdżę nad Bałtyk ale co roku inne miejsce. Najbardziej polecam Rewal tam jest super Na drugim miejscu stawiam na Jastrzębią Górę.
Córcia wciąga makaron aż miło Pięknie my w tym roku musieliśmy odwołać rezerwacje nieprzewidziane wydatki się pojawiły. Dobrze że Wasze fotki można oglądać i pomarzyć Ja z kolei polecam moje ulubione Świnoujście uwielbiam tam odpoczywać
jeszcze jedno zdjęcie wypiek chlebka nie chciało mi wejsc do postu.
Wszystko zdrowe naturalne ,chleb był swieży i pyszny prze przeszło tydzień .
Zdjęcie zrobione na Świecie chleba .Sama natura i zdrowie .Wypiekane w specjalnych piecach na świeżym powietrzu .Jeszcze fotka z warsztatów pieczenia chleba na liściu chrzanu ,córka piecze swój chlebek
zmieniono 1 raz (ostatnio 24 lip 2011 12:43 przez iwa643)
Brrrrrrr...rzeczywiście ośmiornicowate! Klimaty jak na "Piratach z Karaibów"!
Ja też mam coś w tych klimatach Zdjęcie z Cypru z połowu ośmiornic. Potem je nam przygotowali i były... okropne! Dostałam taką nogę do zjedzenia i kucharz stał i czekał na opinie!
Oooo rany ja też bym chyba tego nie zjadła
Jeszcze zapomniałam zapytać. Czy dostał opinie od Ciebie ?
Nadgryzłąm i się uśmiechnęłam, żeby już sobie poszedł
Ja też mam coś w tych klimatach Zdjęcie z Cypru z połowu ośmiornic. Potem je nam przygotowali i były... okropne! Dostałam taką nogę do zjedzenia i kucharz stał i czekał na opinie!
Apetyczny Konkurs Fotograficzny
Obserwuj wątekOdp: Hiszpania
Netka
Odp: Odp: Apetyczny Konkurs Fotograficzny
margolata
Córcia wciąga makaron aż miło Pięknie my w tym roku musieliśmy odwołać rezerwacje nieprzewidziane wydatki się pojawiły. Dobrze że Wasze fotki można oglądać i pomarzyć Ja z kolei polecam moje ulubione Świnoujście uwielbiam tam odpoczywać
Odp: Odp: Wiejski chleb .
iwa643
Wszystko zdrowe naturalne ,chleb był swieży i pyszny prze przeszło tydzień .
Zdjęcie zrobione na Świecie chleba .Sama natura i zdrowie .Wypiekane w specjalnych piecach na świeżym powietrzu .Jeszcze fotka z warsztatów pieczenia chleba na liściu chrzanu ,córka piecze swój chlebek
Odp: Apetyczny Konkurs Fotograficzny
PaniMISIOWA
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Hiszpania
PaniMISIOWA
Nadgryzłąm i się uśmiechnęłam, żeby już sobie poszedł
evita0007
Netka
Netka
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Hiszpania
evita0007
Odp: Odp: Odp: Odp: Hiszpania
evita0007