USA - czyli dostepność suszonych owoców i moich ulubionych orzechów.. zawsze pod ręką do wyboru do koloru coś co lubięDaktyle, ananas, kiwi, gruszka, nektarynka, śliwka, morela, mango, papaja, orzechy pekan i migdaly w karmelu, nerkowce i macadamia
Indie to niesamowita mieszanka pejzaży, kultur, języka, religii i jedzonka oczywiście. Wszelakie jadło z ulicy, garkuchni i lokalnych knajpek, tudzież prosto z drzewa mi nie szkodzi, wręcz przeciwnie - pozwala uchwycić prawdziwy smak i aromat. Nawet zwykła kukurydza w górach smakuje wybornie.
parapet kuchenny....a na nim...suszone wiśnie, ocet jabłkowy z rozmarynem, nalewka wiśniowa na rumie z wanilią, wiśnie w spirytusie, czereśnie w rumie z laską wanilii i goździkami no i wisienki do konsumpcji...
Jutro szykuje się grill u znajomych może w końcu odpalę aparat
A.B. wspaniały ten kurczak na butelce takie cudeńka zawsze serwowała moja mama czas ją namówić na takie pyszności.
Apetyczny Konkurs Fotograficzny
Obserwuj wątekOdp: Wiejski chleb .
Agunia
Odp: Wiejski chleb .
thegrooba
Odp: Apetyczny Konkurs Fotograficzny
Polpal
Odp: Apetyczny Konkurs Fotograficzny
gruszkaimelon
Odp: Odp: Wiejski chleb .
misia14
zuzi
Odp: Odp: Odp: Wiejski chleb .
evita0007
Tak podejrzewałam,,pycha mniam,mniam
margolata
A.B. wspaniały ten kurczak na butelce takie cudeńka zawsze serwowała moja mama czas ją namówić na takie pyszności.
Odp: Odp: Odp: Wiejski chleb .
A.B.
to polędwiczka(mała) wieprzowa zwinięta w roladkę z warzywami i upieczona w folii
Odp: Odp: Wiejski chleb .
evita0007
Aniu co to jest z farszem ,to ostatnie foto,wygląda wyśmienicie