polecam herbaciarnio-kawiarnię na ul. Długiej w Gdańsku,pyszna kawa i lody,miła,szybka i bardzo fajna obsługa,a co najmilej wspominam pięknie,klimatycznie i bardzo pachnąco(świeżą kawą)
Brrrrrrr...rzeczywiście ośmiornicowate! Klimaty jak na "Piratach z Karaibów"!
Ja też mam coś w tych klimatach Zdjęcie z Cypru z połowu ośmiornic. Potem je nam przygotowali i były... okropne! Dostałam taką nogę do zjedzenia i kucharz stał i czekał na opinie!
Zawsze pomieszam z kolejnością zdjęć
A w drodze powrotnej widok za oknem też niczego sobie miejskie klimaty ale ciii jak coś to powiem ze z dalekiego kraju
Margolata,tez mi sie marzy takie lenistwoWidze,ze synkowi bardzo sie podobalo na pikniku
zmieniono 1 raz (ostatnio 23 lip 2011 00:18 przez Netka)
polecam herbaciarnio-kawiarnię na ul. Długiej w Gdańsku,pyszna kawa i lody,miła,szybka i bardzo fajna obsługa,a co najmilej wspominam pięknie,klimatycznie i bardzo pachnąco(świeżą kawą)
Apetyczny Konkurs Fotograficzny
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Hiszpania
evita0007
Super Aniu po minach widać że było super
Odp: Odp: Odp: Wiejski chleb .
A.B.
udał się udał i to tylko dowodzi,że można,teraz wprawdzie cieniutko z kaską,ale WARTO BYŁO,może w końcu schudnę
Odp: Apetyczny Konkurs Fotograficzny
Netka
Zycze powodzenia wszystkim
Odp: Odp: Odp: Hiszpania
PaniMISIOWA
Ja też mam coś w tych klimatach Zdjęcie z Cypru z połowu ośmiornic. Potem je nam przygotowali i były... okropne! Dostałam taką nogę do zjedzenia i kucharz stał i czekał na opinie!
Odp: Apetyczny Konkurs Fotograficzny
p.jola1
Odp: Odp: Odp: Odp: Wiejski chleb .
Netka
Margolata,tez mi sie marzy takie lenistwoWidze,ze synkowi bardzo sie podobalo na pikniku
Odp: Odp: Wiejski chleb .
Netka
Normalnie MASAKRA Aniu,jakie fajne Te Twoje zdjeciaCiesze sie,ze wakacyjny wypad sie udal
Odp: Odp: Hiszpania
haniakson
Odp: Wiejski chleb .
A.B.
Odp: Odp: Hiszpania
A.B.