małe dzieci wkładają w to całe swoje serduszko
Moja Hania ma 4 latka i jej dzieła są przepełnione fantazją, mimo tego, że czasami tylko ona wie co dany obrazek przedstawia.
Właśnie tak pomyślałam, jak zobaczyłam tego Mikołaja i dlatego tak mnie ujęła właśnie ta kartka :-)
Mi się najbardziej podoba ten mikołaj z dużymi oczami 4 letniej Marty pod mikołajem z odmrożonym nosem, bo już się nie mogę doczekać, aż moje maleństwo będzie takie cuda tworzyć!
To przyjdzie szybciej jak myślisz, ale to fakt te karteczki małych dzieci są słodkie same w sobie, dlatego, że małe dzieci wkładają w to całe swoje serduszko
Moja Hania ma 4 latka i jej dzieła są przepełnione fantazją, mimo tego, że czasami tylko ona wie co dany obrazek przedstawia.
Mi się najbardziej podoba ten mikołaj z dużymi oczami 4 letniej Marty pod mikołajem z odmrożonym nosem, bo już się nie mogę doczekać, aż moje maleństwo będzie takie cuda tworzyć!
proszę pamiętać że dziecko 3-4 letnie może wykonać kartkę z gotowych elementów robionych przez dorosłych (wycinanie, zwijanie)...taką metoda pracuje się z dziećmi w przedszkolu...dużą wagę przywiązuje się do estetyki samej pracy....czyli nie pogniecenie kartki, nie ubrudzenie klejem, klejenie tylko tam gdzie trzeba i ogólny obraz estetyczny...
proszę również pamiętać że dziecko, młodzież może też mieć 15 czy nawet więcej lat...a takiej uzdolnionej osobie może nawet dorosły nie dorównać.
Bożonarodzeniowa fantazja kartkowa - konkurs!
Obserwuj wątekOdp: Odp: Bożonarodzeniowa fantazja kartkowa - konkurs!
misia14
piękna kartka...widać, że ma fantazję córka...gratuluję zdolności
Odp: Bożonarodzeniowa fantazja kartkowa - konkurs!
zuzi
iwa643
Odp: Odp: Odp: Odp: Bożonarodzeniowa fantazja kartkowa - konkurs!
kołczu
Odp: Odp: Odp: Bożonarodzeniowa fantazja kartkowa - konkurs!
PaniMISIOWA
Właśnie tak pomyślałam, jak zobaczyłam tego Mikołaja i dlatego tak mnie ujęła właśnie ta kartka :-)
Odp: Odp: Bożonarodzeniowa fantazja kartkowa - konkurs!
iziona
To przyjdzie szybciej jak myślisz, ale to fakt te karteczki małych dzieci są słodkie same w sobie, dlatego, że małe dzieci wkładają w to całe swoje serduszko
PaniMISIOWA
misia14
proszę również pamiętać że dziecko, młodzież może też mieć 15 czy nawet więcej lat...a takiej uzdolnionej osobie może nawet dorosły nie dorównać.
kamazka439
Rafael lat 8