Karteczka wykonana przez mojego syna Mateusza 6 lat. Choineczka w całośći naklejana makaronem i pomalowana farbkami PLAKATOWYMI ZIELONY ! Nastepnie naklejana białym ryżem. oRaz przyklejana z podłuznych makaronów w formie gwiazdek))Efekt Cudny!
KARTECZKA MAKARONOWA Z RYŻEM
zmieniono 4 razy (ostatnio 28 gru 2011 09:28 przez monikxxx)
Wszystkie kartki są bombowe! Czeka nas strasznie trudny wybór tych najlepszych, na razie jednak apeluję, że do końca konkursu zostało jedynie parę (no paręnaście) godzin!
Także wszyscy zapominalscy i inni - dajcie znać swoim młodym artystom! Kartki możecie wrzucać do końca dnia, do 23 59
To kartka którą wykonała Aniusia samodzielnie w dzień wigilijny. Kartka jako prezent dla cioci. Choinka wykonana z wycinanek, bałwanek z wacików i choineczka metodą origami. Gwiazdeczka wykonana z kwadratów ze złożenia i nacięcia. Nauczyła się ją robić w świetlicy szkolnej. Ania lat 6.
Śliczne są te załączone papierowe karteczki.
Mój synek nie jest namiętnym malarzem, ale chce zostać kucharzem i swoim kolegom z okazji Świąt przygotował pierniczki ze świątecznymi dekoracjami, a dla całej swojej pierwszej klasy sam udekorował domek z piernika (który ja upiekłam) i zaniósł z życzeniami świątecznymi.
Czy takie wigilijne przesłanie też może się liczyć?
Jeśli nie - to trudno, jeśli tak - to z przyjemnością przesyłam zdjęcie pracy sześcio i pół letniego artysty.
zmieniono 1 raz (ostatnio 26 gru 2011 23:47 przez Iwon)
To pierwsza w życiu, Świąteczna Kartka wykonana przez moją córeczkę- Nikolkę, która ma 4 latka .
Kartkę córcia wykonała samodzielnie, począwszy od pomysłu po samo wykonanie. Może jednak wyjaśnię, że nad choinką są lampiony, na choince bombki i łańcuchy, na czubku Gwiazdka, a napis według Nikolci znaczy: "WESOŁYCH ŚWIĄT" .
zmieniono 1 raz (ostatnio 26 gru 2011 20:54 przez golcia20)
Bożonarodzeniowa fantazja kartkowa - konkurs!
Obserwuj wątekOdp: Bożonarodzeniowa fantazja kartkowa - konkurs!
demo1
Odp: Bożonarodzeniowa fantazja kartkowa - konkurs!
demo1
monikxxx
KARTECZKA MAKARONOWA Z RYŻEM
zuzi
zuzi
Odp: Odp: Bożonarodzeniowa fantazja kartkowa - konkurs!
kołczu
Także wszyscy zapominalscy i inni - dajcie znać swoim młodym artystom! Kartki możecie wrzucać do końca dnia, do 23 59
Beata361
Iwon
Mój synek nie jest namiętnym malarzem, ale chce zostać kucharzem i swoim kolegom z okazji Świąt przygotował pierniczki ze świątecznymi dekoracjami, a dla całej swojej pierwszej klasy sam udekorował domek z piernika (który ja upiekłam) i zaniósł z życzeniami świątecznymi.
Czy takie wigilijne przesłanie też może się liczyć?
Jeśli nie - to trudno, jeśli tak - to z przyjemnością przesyłam zdjęcie pracy sześcio i pół letniego artysty.
jaNina
super!
golcia20
Kartkę córcia wykonała samodzielnie, począwszy od pomysłu po samo wykonanie. Może jednak wyjaśnię, że nad choinką są lampiony, na choince bombki i łańcuchy, na czubku Gwiazdka, a napis według Nikolci znaczy: "WESOŁYCH ŚWIĄT" .