To jest deska (nie wiem czy na zdjęciach dobrze widać) ze skosem. Skos jest super, ponieważ jak kroimy coś soczystego to sok nie spływa z deski. Poza tym deska jest dość duża. Ma dwie strony na jednej widoczne są ząbki, służą do podtrzymywania np. pieczeni w jednym miejscu, aby się nie przesuwała. Jest jeszcze druga strona deski całkowicie gładka. Tak się do niej przyzwyczaiłam, że nie wyobrażam sobie pracy w kuchni bez niej .
Dość drogo,ale podoa mi się.Wogóle tak się czasami zastanawiam dlaczego takie rzeczy są tak drogie?Tutaj za silikonowe foremki itp. płaci sie grosze a w Polsce....
Ogólnie płaci się za firmę, podejrzewam że nieznanej firmy kosztowałby góra 10 zł.
Dość drogo,ale podoa mi się.Wogóle tak się czasami zastanawiam dlaczego takie rzeczy są tak drogie?Tutaj za silikonowe foremki itp. płaci sie grosze a w Polsce....
Świetny jest ten "pen" do ozdabiania. Gdzie można kupic takie cudo
Ja go wygrałam w konkursie, ale są one dostępne w sklepach internetowych nazwa decopen firmy lekue, lecz niestety dość drogie bo takie małe coś kosztuje ok. 65zł.
zmieniono 1 raz (ostatnio 05 lis 2011 20:29 przez anula250)
A to mój kolorowy dodatek do kuchni, może służyć jako deska bądź jako podkładka pod gorące naczynia. Jest to przedmiot wszechobecny w moich kuchennych zdjęciach .
A to takie małe silikonowe cudo, dzięki któremu zrobimy ładny napis na cieście, bądź ozdobimy talerz sosem. Do środka "pena" wkładamy masę, bądź sos którym chcemy ozdobić potrawę, zamykamy przykrywką i do dzieła... ))
A to kolejny gadżet z mojej kuchni. Forma na ciasto z talerzem ceramicznym. Po upieczeniu ciasta zdejmujemy silikon i ciasto możemy podać bezpośrednio na talerzu ceramicznym.
Ciekawe kuchenne dodatki
Obserwuj wątekOdp: Odp: Ciekawe kuchenne dodatki
anula250
Proszę zębiska specjalnie dla Ciebie
Odp: Ciekawe kuchenne dodatki
Polpal
anula250
Odp: Odp: Odp: Odp: Ciekawe kuchenne dodatki
anula250
Ogólnie płaci się za firmę, podejrzewam że nieznanej firmy kosztowałby góra 10 zł.
Odp: Odp: Odp: Ciekawe kuchenne dodatki
Netka
Odp: Odp: Ciekawe kuchenne dodatki
anula250
Ja go wygrałam w konkursie, ale są one dostępne w sklepach internetowych nazwa decopen firmy lekue, lecz niestety dość drogie bo takie małe coś kosztuje ok. 65zł.
szpileczka
anula250
anula250
anula250