człowieczek z nożami jest genialny mam nadzieję, że dałoby się go gdzieś dostać ja mam w domu duże noży z fantazyjnymi rączkami, połówkami pomarańczy, jabłek czy innych owoców. Choć przyznam, że są bardzo nieporęczne.
Jak dobrze kojarzę to człowieczek z nożami jest produktem włoskiej firmy Alessi. Wystarczy wygooglować i z pewnością da radę go kupić w sieci, a wiem, że przynajmniej w Warszawie jest kilka sklepów stacjonarnych mających w swojej ofercie produkty tej firmy. Ciekawe wzornictwo, odrobinę szalone, choć niestety jak na mój gust również dość drogie
Taki pojemnik na banana (tylko żółty) widziałam kiedyś w markecie. Z miejsca zaliczyłam go wtedy do gażdżetów absolutnie zbędnych, bo wydało mi się absurdalne pakować banana w pojemnik na banana
Ciekawe kuchenne dodatki
Obserwuj wątekOdp: Ciekawe kuchenne dodatki
Odp: Odp: Odp: Ciekawe kuchenne dodatki
asia_z
A kupiłam! Teraz tylko czekać na kuriera Dodatkowo zakupiłam ten biało-czarny zestaw solniczki i pieprzniczki
Odp: Ciekawe kuchenne dodatki
monia2005
Odp: Odp: Odp: Ciekawe kuchenne dodatki
kołczu
Odp: Odp: Ciekawe kuchenne dodatki
modestep
Jak dobrze kojarzę to człowieczek z nożami jest produktem włoskiej firmy Alessi. Wystarczy wygooglować i z pewnością da radę go kupić w sieci, a wiem, że przynajmniej w Warszawie jest kilka sklepów stacjonarnych mających w swojej ofercie produkty tej firmy. Ciekawe wzornictwo, odrobinę szalone, choć niestety jak na mój gust również dość drogie
marek_j
Moja droga Asiu, możesz go kupić online na Stylowazastawa.pl. Z tej samej serii mają też miseczki, jakie dodaję poniżej. Pozdrawiam koleżankę!
kołczu
cherry
Odp: Odp: Odp: Odp: Ciekawe kuchenne dodatki
agabi22
toster
asia_z
Marku, powiedz mi mój drogi, gdzie dostanę taki uśmiechnięty dzbaneczek? Jest przeuroczy po prostu