Witam wszystkich.W mojej kuchni goszcza zwierzatka-podstawki do jajek i lala na siatki jednorazowe i inne woreczki foliowe.Jajcarki pochodza ze sklepow "wszystko po 1 euro" a lala z turystycznych slepow greckich z obrusami,narzutami,itp...
szkoda tylko, że ożywianie wątku polega na wklejaniu kolejnych ściągniętych z sieci fotek gadżetów, co do przydatności czy funkcjonalności nikt nic mądrego powiedzieć nie może....taki wątek byłby świetny gdyby każdy pokazywał rzeczy, które ma w domu, wypróbował je albo używa i w związku z tym poleca lub nie....
ja też myślałam że na tym będzie ten wątek polegał , dlatego wkleiłam swoje zdjęcia
szkoda tylko, że ożywianie wątku polega na wklejaniu kolejnych ściągniętych z sieci fotek gadżetów, co do przydatności czy funkcjonalności nikt nic mądrego powiedzieć nie może....taki wątek byłby świetny gdyby każdy pokazywał rzeczy, które ma w domu, wypróbował je albo używa i w związku z tym poleca lub nie....
Ciekawe kuchenne dodatki
Obserwuj wątekOdp: Ciekawe kuchenne dodatki
anula250
Odp: Ciekawe kuchenne dodatki
agabi22
Mikrula
Odp: Odp: Ciekawe kuchenne dodatki
agabi22
ja też myślałam że na tym będzie ten wątek polegał , dlatego wkleiłam swoje zdjęcia
marek_j
Pyza
marek_j
Co myślicie o tosterze tworzącym tosty z takim wizerunkiem? Albo o komputerze z płytą indukcyjną (dodatkowo zestawem tarek i deską do krojenia)?
kasperki2
bajtek