Jeśli chodzi o wolny czas to ja umilam go sobie jedzeniem w porządnych restauracjach, sporo takowych znalazłam w programie "Daj Się rozsmakować" oraz "Jak Smakuje Pomorze" emitowanych przez pomorska.TV. Warto czasami zerknąć
Na szczęście dobrych lokali jest więcej niż tych gorszych
A jeśli chodzi o planowanie wolnego czasu, to pojawia się ostatnio trochę stron na ten temat. Bardzo fajne jest Planero.pl
Miłego długiego weekendu
zmieniono 1 raz (ostatnio 10 sie 2010 13:34 przez iggy)
Ewciu może Cię zatkam ale piosenki Dody mnie się pododają lubię je słuchać w radiu a to dlatego że drażni mnie bardzo zachowanie tej wokalistki więc wolę słuchać nie patrząc.
Msewko jak jeszcze pracowałam to tak brałam dłuższy urlop żeby kończył się w poniedziałek i do pracy szłam we wtorek a było jeszcze lepiej gdy wypadła mi nocka,wtedy miałam jeden dzień "więcej"wolnego.
Tereniu,mój urlop skończył się w ubiegły piątek.Przez 3 dni odbierałam sobie pracujące spboty a dziś extra odebrałam sobie święto 15,08 czyli Matki Boskiej Zielnej.W końcu tylko urzędnikom wolno?I dlatego tak dziwnie mi wypadło.Ale dni teraz to chyba szybko zlecą.A w sobotę u nas w mieście wystąpi "różowa landryna",czyli Doda.Nie miałam zamiaru iść,choć koncert odbędzie się na stadionie kilkaset metrów ode mnie.Ale męża bratowa jak się dowiedziała,to wprosiła się do nas z całą rodziną i chyba będę zmuszona iść posłuchać tej chodzącej inteligencji.
Ze 2 godziny jakoś zniosę.
Msewko jak jeszcze pracowałam to tak brałam dłuższy urlop żeby kończył się w poniedziałek i do pracy szłam we wtorek a było jeszcze lepiej gdy wypadła mi nocka,wtedy miałam jeden dzień "więcej"wolnego.
Mam oryginalny pomysł na jutrzejszy piątek.Pójdę do pracy!Po trzech niemalże tygodniach leniuchowania wypadło mi od piątku zacząć pracę.Ale za to weekend szybciej nadejdzie.I choć w sobotę też pracuję, to te 4 godzinki wytrzymam.
ciekawy pomysł na piątek
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
Markomarko
Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
AmandaFl
Odp: ciekawy pomysł na piątek
iggy
A jeśli chodzi o planowanie wolnego czasu, to pojawia się ostatnio trochę stron na ten temat. Bardzo fajne jest Planero.pl
Miłego długiego weekendu
teresa.rembiesa
msewka
teresa.rembiesa
Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
msewka
Tereniu,mój urlop skończył się w ubiegły piątek.Przez 3 dni odbierałam sobie pracujące spboty a dziś extra odebrałam sobie święto 15,08 czyli Matki Boskiej Zielnej.W końcu tylko urzędnikom wolno?I dlatego tak dziwnie mi wypadło.Ale dni teraz to chyba szybko zlecą.A w sobotę u nas w mieście wystąpi "różowa landryna",czyli Doda.Nie miałam zamiaru iść,choć koncert odbędzie się na stadionie kilkaset metrów ode mnie.Ale męża bratowa jak się dowiedziała,to wprosiła się do nas z całą rodziną i chyba będę zmuszona iść posłuchać tej chodzącej inteligencji.
Ze 2 godziny jakoś zniosę.
teresa.rembiesa
msewka
Odp: Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
msewka
Wszyscy gapili się z aut tak jak my na te owce a baca pomyślał sobie pewnie,że niezłe z nas barany,że się tak zachwycamy.