Napewno sie ucieszy, widzac ze mamy zaufanie do niej Natalka zrobisz do dla nas Twoje wypieki beda znane w calej Europie Zobacz ile dziewczyn czeka na twoje - tak, zrobje to dla was, moje mile
Napewno sie ucieszy, widzac ze mamy zaufanie do niej Natalka zrobisz do dla nas Twoje wypieki beda znane w calej Europie Zobacz ile dziewczyn czeka na twoje - tak, zrobje to dla was, moje mile
To musimy Natale namowic, co mloda to mloda- zawsze lepiej sie dogada. A jak pilotowi smaczne ciasto zaserwuje , to ten nie bedzie myslal o rumie, mam racje Misia
masz rację doro tylko coby nie myślał o Natalii zamiast o ciastku ,
bo narobiłoby się pieruństwa
To musimy Natale namowic, co mloda to mloda- zawsze lepiej sie dogada. A jak pilotowi smaczne ciasto zaserwuje , to ten nie bedzie myslal o rumie, mam racje Misia
Natalka , super to zalatwilas Tylko czy pilot znowu za duzo nie popije- ktos go musi pilnowac. Misia co ty na to? chcesz sie tego zadania podjac- czy juz teraz nie chcesz
Misia bardzo lubi rum,wiec moze niech sie nie podejmuje tego zadania
A i owszem , rum bardzo lubie , ale nie zapominajcie , że najbardziej wytrwałe były 3 babcie he,he,he.
Ale jednak propozycję chcę złożyć nieco młodszym koleżankom ,niech pokażą
co potrafią a ja pójdę się napić
Natalka , super to zalatwilas Tylko czy pilot znowu za duzo nie popije- ktos go musi pilnowac. Misia co ty na to? chcesz sie tego zadania podjac- czy juz teraz nie chcesz
ciekawy pomysł na piątek
Obserwuj wątekOdp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
kinga
Odp: ciekawy pomysł na piątek
Doro
Odp: Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
kinga
Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
misia53
no , jak mu zacnie tak podkładać w różnych kolorach, to my w koncu pospadamy
Doro
misia53
masz rację doro tylko coby nie myślał o Natalii zamiast o ciastku ,
bo narobiłoby się pieruństwa
Doro
Odp: Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
misia53
A i owszem , rum bardzo lubie , ale nie zapominajcie , że najbardziej wytrwałe były 3 babcie he,he,he.
Ale jednak propozycję chcę złożyć nieco młodszym koleżankom ,niech pokażą
co potrafią a ja pójdę się napić
kinga
Doro