o, podoba mi się ten pomysł tylko ja już teraz będę pilnować ,żebyście z tym rumem nie przesadziły, żeby nie było jak ostatnio
Z rumem przesadziłyśmy dopiero po wiadomości o niedyspozycji pilota - bo cóż było innego do roboty niżA tym razem -gdzie lecimy? Może od razu trzeba ustalić trasę lotu , żeby pilot nie musiał krążyć, bo zakręci mu się w głowie bez użycia rumu
o, podoba mi się ten pomysł tylko ja już teraz będę pilnować ,żebyście z tym rumem nie przesadziły, żeby nie było jak ostatnio
Z rumem przesadziłyśmy dopiero po wiadomości o niedyspozycji pilota - bo cóż było innego do roboty niżA tym razem -gdzie lecimy? Może od razu trzeba ustalić trasę lotu , żeby pilot nie musiał krążyć, bo zakręci mu się w głowie bez użycia rumu
Dopiero poniedzialek,a na ten helikopter jest juz troche chetnychwiec Natala badz przygotowana na zamiane,bo byc moze w czwartek trzeba bedzie zamienic ten piekny helikopter na samolot
ciekawy pomysł na piątek
Obserwuj wątekOdp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
kinga
Mozna na Ciebie liczyc
Odp: ciekawy pomysł na piątek
misia53
Natala1210
Odp: Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
misia53
od ciekawych pomysłów jest Marysia czekamy
Odp: Odp: ciekawy pomysł na piątek
Bogusia
kinga
misia53
kinga
misia53
lalunia