co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Schabowe inaczej, a do nich salatka z ciecierzyca, pieczarkami, jablkiem, kaparami.
obrazek obrazek

Sarenka
  • Sarenka

Pieknie u Was, az milo zerknac

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
  • Artykuły: 0
Babciagramolka napisał(a):

No i narobiło się Przez ten konkurs sezonowy nic innego w sklepie nie widzę tylko nowalijki
Dziś kolejna wersja botwinki. Polecam tym którzy lubią chrupanie . Wrzucenie do botwinki surowej pokrojonej w plasterki rzodkiewki to był dobry pomysł.

ja mam tak samo ale dzis budzet gotowkowy byl ograniczony i kupilam tylko szparagi, mietę i truskawki Na "obiad" zaprosilam kolezanki. byl i deser, kawa, a one przyniosly różowe winko zrobilam grzanki w dwoch wersjach : czerwone pesto, łosoś, ogórek małososlny, koperek, bakłażan, ser brie, oliwki a drugie z pasta ajwar, pomidorem, sałata karbowaną, ogórkiem świeżym, szparagami, grillowaną papryką i polędwiczką też z grilla na deser czekoladowe mini-muffinki z nutą rumu, bitą smeitaną, truskawkami i listkiem mięty bylo smacznie i wesolo
obrazek obrazek obrazek

zmieniono 2 razy (ostatnio 18 maj 2011 20:11 przez thegrooba)

Babciagramolka
No i narobiło się Przez ten konkurs sezonowy nic innego w sklepie nie widzę tylko nowalijki
Dziś kolejna wersja botwinki. Polecam tym którzy lubią chrupanie . Wrzucenie do botwinki surowej pokrojonej w plasterki rzodkiewki to był dobry pomysł.
obrazek obrazek obrazek

darmiona
  • darmiona

• Przepisy: 304
  • Artykuły: 14
Bardzo Wam polecam moje mielone

https://gotujmy.pl/pulpety-miesno-warzywne,przepisy,88753.html
obrazek

Sarenka
  • Sarenka

wołowina duszona w winie śliwkowym z pieczarkami oraz styropian z bananami i truskawkami
obrazek obrazek

luna
  • luna

• Przepisy: 359
  • Artykuły: 0
A u mnie bigos z mlodej kapusty
obrazek

Darth Vader
a u mnie na obiad były kanapki, ale od tygodnia nie chce się jeść ciepłych, sycących obiadów, pewnie przez pogodę

Na szybko. Chilli con carne

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

aniaaxd2 napisał(a):

kopytka byly przepyszne ale troszkę za twarde hmm za dużo mąki dałam .

Aniaaxd2 nie martw się , nastepne wyjdą o wiele lepsze.Moje pierwsze kopytka przeleciały przez durszlak

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?