co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
  • Artykuły: 0
margolata napisał(a):

luna napisał(a):

thegrooba, Twoje zdjecia sa wspaniale, moglabym patrzec i patrzec i patrzec.......

Patrzeć i jeść Thegrooba chyba jednak będziesz musiała kiedyś wszystkich zaprosić na Twoje dania do skosztowania

U nas rosołek dla dużych i małych i żebereczka z sosem

rosołek to bym zjadła, oj chetnie
Margolata, może byśmy zrobili wspólne spotkanie gotujmowiczów?... i było by wesoło i smacznie

dzis na obiad szaszłyki z tofu wędzonym i sałatka z quinoa, orzeszkami i ziołami
obrazek obrazek obrazek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

thegrooba
  • thegrooba

luna napisał(a):

thegrooba, Twoje zdjecia sa wspaniale, moglabym patrzec i patrzec i patrzec.......

luna dziękuję)

margolata
  • margolata

• Przepisy: 169
luna napisał(a):

Patrzeć i jeść Thegrooba chyba jednak będziesz musiała kiedyś wszystkich zaprosić na Twoje dania do skosztowania

U nas rosołek dla dużych i małych i żebereczka z sosem
obrazek obrazek

Odp: co dzisiaj na obiad?

luna
  • luna

• Przepisy: 359

thegrooba
  • thegrooba

Wczoraj pierożki z botwinką i bryndzą do tego szczypior i grillowany boczek. Robiłam jeszcze grillowane gołąbki (jak dolmades) tyle że w liściach szpinaku z farszem z kurczaka, pesto i quinoa
obrazek obrazek obrazek

thegrooba
  • thegrooba

Po wczorajszej zupce czas na cos konkretnego - tarta szparagowa ze szpinakiem i czerwonym pesto. Efekt malarski a smak przeszedł moje oczekiwania
obrazek obrazek obrazek

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
thegrooba napisał(a):

U mnie dziś była zupa z zielonych szparagów (z końcówek + kilka główek) oraz klopsiki ryzowo-serowe z ziołami w sosie pieczeniowym

pyszności mmm

thegrooba
  • thegrooba

U mnie dziś była zupa z zielonych szparagów (z końcówek + kilka główek) oraz klopsiki ryzowo-serowe z ziołami w sosie pieczeniowym
obrazek obrazek obrazek

evita0007
  • evita0007

• Przepisy: 423
Sarenka napisał(a):

Evito - moje smaczki zaserwowalas

Danie to planowalam od dawna, ale dopiero dzisiaj, po powrocie z dlugiego spaceru z mezem, wzielam sie za nie konkretnie. Ziemniaki ugotowalam wczoraj, dlatego w miare szybko sie ze wszystkim uwinelam. Przepis wzorowany na pomysle z kolorowej gazetki z marketu ASDA - Fish pie. Wszyscy mamy teraz wielkie brzuchy, gdybym mogla, wpakowalabym pewnie wiecej, ogromny ze mnie zarlok ostatnio Z przepisu skorzystam jeszcze nie raz, i nie dwa, a juz klebia mi sie pomysly na modyfikacje.

a co to za super dnie mniam,mniam

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Evito - moje smaczki zaserwowalas

Danie to planowalam od dawna, ale dopiero dzisiaj, po powrocie z dlugiego spaceru z mezem, wzielam sie za nie konkretnie. Ziemniaki ugotowalam wczoraj, dlatego w miare szybko sie ze wszystkim uwinelam. Przepis wzorowany na pomysle z kolorowej gazetki z marketu ASDA - Fish pie. Wszyscy mamy teraz wielkie brzuchy, gdybym mogla, wpakowalabym pewnie wiecej, ogromny ze mnie zarlok ostatnio Z przepisu skorzystam jeszcze nie raz, i nie dwa, a juz klebia mi sie pomysly na modyfikacje.
obrazek obrazek

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?