Kluseczki śląskie Eli narobiłaś mi ochoty Taki ciemny sosik do tego mnie nie chce nigdy wyjść
W niedzielę odeszłam od tradycyjnego u nas rosołu i była zupa pomidorowa a na drugie karkówka z ryżem.
Luno, z checia skubnelabym Twojego obiadku, dojrzalam nawet cukinie!
Ku uciesze meza i córki przyrzadzilam ostatnia z zamrazalnika porcje kaczki od tesciów. Podobno wyszla smaczna.
U nas tez dzisiaj byla pieczona kaczka,z buraczkami..Tez mam w zamrazalce spory zapas "kaczek" od rrodzicow z Polski.Polak POTRAFI
Ku uciesze meza i córki przyrzadzilam ostatnia z zamrazalnika porcje kaczki od tesciów. Podobno wyszla smaczna.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
Odp: co dzisiaj na obiad?
margolata
W niedzielę odeszłam od tradycyjnego u nas rosołu i była zupa pomidorowa a na drugie karkówka z ryżem.
Sonduli
eli_555
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Netka
U nas tez dzisiaj byla pieczona kaczka,z buraczkami..Tez mam w zamrazalce spory zapas "kaczek" od rrodzicow z Polski.Polak POTRAFI
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
luna
Mnie kaczuszke tez bys Sarenko bardzo ucieszyla
Sarenka
luna
thegrooba
luna