witam !udka najpierw robie z nich rosołek potem wycigam osuszam na reczniku ,obtaczam w jajku i mace z przyprawmi i pieke w glebokim tluszczu.moje dzieci to uwielbija do tego frytki sałatka z pekińskiej
pozdrawim
szare kluski uwielbiam smak dziecinstwa. a dzis bylam u babci w bydgoszczy...i dostalam 3 słoje boskiej kiszonej kapusty babcia robi najlepsza w poniedzialek lepie pierogi
Został mi słoiczek pesto po gotowaniu zupy. Moj mąż swoim apetytem na mięsko sprawił, że powstała szynka z zielonym pesto i czarnymi oliwkami. I ciemne piwko do tego mniam
a zapraszam juz nie moge sie doczekac gotowania barszczu na 15 osob, lepienia uszek i przyrządzania ryby"po grecku" na wigilijne spotkanie dla znajomych siostry z pracy i moich przyjaciolek a potem jeszcze gotowanie w domu.. tata chce mnie sciagnac wczesniej do pomocy
poszłam do sklepu po filety świeże ze śledzia, albo jakas rybe a kupiłam kurczaka i tortille Śledzia nie byłowyszło mi danie karnawałowe kurczak a'la krewetka przyprawiony imbirem, z wiórkami kokosowymi, w tortilli z której brzegów zrobiłam ząbki a w środku sos curry, mandarynka, ananas, sałata, cebula, kiełki, kukurydza, ogórki.. powiem szczerze że wyszło to pysznie
Kiedy się patrzy na Twoje dania, trudno się nie uśmiechnąć - paszcza sama się rozpromienia - i wzdycha achchch i echh...
Od razu człowiekowi świat piękniejszy się wydaje
ja też tak reaguję zdjęcia rewelacyjne, kiedyś wprosimy się na sniadanio-obiado-kolację
poszłam do sklepu po filety świeże ze śledzia, albo jakas rybe a kupiłam kurczaka i tortille Śledzia nie byłowyszło mi danie karnawałowe kurczak a'la krewetka przyprawiony imbirem, z wiórkami kokosowymi, w tortilli z której brzegów zrobiłam ząbki a w środku sos curry, mandarynka, ananas, sałata, cebula, kiełki, kukurydza, ogórki.. powiem szczerze że wyszło to pysznie
Kiedy się patrzy na Twoje dania, trudno się nie uśmiechnąć - paszcza sama się rozpromienia - i wzdycha achchch i echh...
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
baska76
pozdrawim
Odp: co dzisiaj na obiad?
evita0007
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pozioma
thegrooba
p.jola1
Pozioma
evita0007
Aj cos pysznego mmmm Niby proste danie,ale jednak w twoim wydaniu to normalnie cudo Aż slina kapie patrząc na twoje potrawy
thegrooba
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
agabi22
ja też tak reaguję zdjęcia rewelacyjne, kiedyś wprosimy się na sniadanio-obiado-kolację
Sarenka