co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Troche samotnie, ale córka nie daje mi sie nudzic Wlasnie degustowalismy torcik, który niedawno zrobilam. Z biala czekolada, wiókami kokosowymi, kremówka, alkoholem.. i princessa. Czestujcie sie, jeszcze troche zostalo
obrazek obrazek

aniaaxd2
  • aniaaxd2

• Przepisy: 1
  • Artykuły: 0
z Okazji Walentynek rzyczę wam duzoo duzoo Miłości

p.s jak wam mijają walentynki ?

zmieniono 1 raz (ostatnio 14 lut 2011 21:23 przez aniaaxd2)

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Oj ...jakie sliczne walentynkowe serduszka z marchewki..

bajtek
  • bajtek

• Przepisy: 52
U mnie dzisiaj sztuka mięsa w sosie pieczarkowym...... :O)
obrazek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka
  • Sarenka

thegrooba napisał(a):

oj tam oj tam ja bym sie tam nie zastanawiała nad czym czy zdrowo i kalorycznie. brzmi smacznie'

Hehe Teraz trzeba cos na goraco, żeby rozgrzać wystudzony brzusio

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
oj tam oj tam ja bym sie tam nie zastanawiała nad czym czy zdrowo i kalorycznie. brzmi smacznie'

Sarenka
  • Sarenka

Nie wiem, czy zdrowo, ale dzis na obiad i na sniadanie to samo - salatka warstwowa z karkówka i chipsami serowymi tortilla.
obrazek

thegrooba
  • thegrooba

a w sobote bylam w balkanskiej restauracji. na poczatek sprobowalam rakiji gruszkowej na miodzie. potem zamowilismy zupy:zupa rybna na ostro i pikantna zupa z jagniecia - obie pyszne jako przystawki papryka faszerowana miesem, ryzem, warzywami. Oraz marynowane liscie winogron nadziewane watrobka, boczkiem wedzonym, ryzem, cebulka, warzywami, zapiekane. A na glowne dania okon morski w ziolowej bejcy z rusztu oraz cevap z miesa baraniego, siekanego nadziewany fetą ostra papryczka owiniety boczkiem. Zjadlam wszystko co mialam na talerzach. Łacznie ze szczypiorem Ale jednak zupy byly NAJ
obrazek obrazek obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 14 lut 2011 10:27 przez thegrooba)

thegrooba
  • thegrooba

a w sobote bylam w balkanskiej restauracji. na poczatek sprobowalam rakiji gruszkowej na miodzie. potem zamowilismy zupy:zupa rybna na ostro i pikantna zupa z jagniecia - obie pyszne jako przystawki papryka faszerowana miesem, ryzem, warzywami. Oraz marynowane liscie winogron nadziewane watrobka, boczkiem wedzonym, ryzem, cebulka, warzywami, zapiekane. A na glowne dania okon morski w ziolowej bejcy z rusztu oraz cevap z miesa baraniego, siekanego nadziewany fetą ostra papryczka owiniety boczkiem. Zjadlam wszystko co mialam na talerzach. Łacznie ze szczypiorem Ale jednak zupy byly NAJ
obrazek obrazek obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 14 lut 2011 10:27 przez thegrooba)

thegrooba
  • thegrooba

Oto wczorajszy obiadek: kurczak grillowany ze sloneczna salsą (ananas, pomarańcza, pomidor, papryka)
obrazek obrazek obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 14 lut 2011 10:08 przez thegrooba)

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?