To mój dzisiejszy obiadek-ognisty serduszkowy indyk.Podałam z ziemniakami i sosem,który powstał podczas duszenia mięska.I do tego mizeria.Może to być propozycja na walentynki.
To mój dzisiejszy obiadek-ognisty serduszkowy indyk.Podałam z ziemniakami i sosem,który powstał podczas duszenia mięska.I do tego mizeria.Może to być propozycja na walentynki.
Sarenko te brokułowe to dla mnie rewelacja...gratuluję...krajanko.
Dzieki, ale wcale nie jestem taka pewna, czy bys sie w nich rozsmakowal! Mnie bardzo smakowaly, nawet musialam sie opanowac, zeby nie miec pózniej niestrawnosci, tak rozpedzilam sie z ich konsumpcja! Maz z kolei, spróbowal jednego i powiedzial, ze tych z cuchnacym brokulem nie chce... ale zajadal sie tymi drugimi, i nawet wszystkie pozarl. Nastepnego dnia, maz widzac mnie zajadajaca sie pierozkami, stwierdzil, ze sa pyszne, tylko cuchna brokulem. Wrrr :]
zmieniono 1 raz (ostatnio 12 lut 2011 17:55 przez Sarenka)
Thegrooba się rozszalała-jakbyś kochana miała tego za dużo, to ja tam jadę.
Bunia kusi, Bahus kusi-po co ja tu zaglądam wieczorem?
Bahusie, mam nadzieję ,ze podałeś przepis na ten sos ogórkowy.U mnie pulpety goszczą dość często, bo córka o nie prosi.A ja zawsze coś w nich zmieniam, żeby nie było monotonnie.Ten sosik bardzo by mi się przydał.
Wczoraj tez zaszalałam hi hi aż za bardzo. Ale w weekend mnie nie ma. Będe krążyć po knajpach i zajadać co mi przygotują A wczoraj pito - burgery z mięsem barbecue, tarteletki z porem i kurczakiem gotowanym na parze oraz muffinki marchewkowe ze świeżym ananasem
Wspaniałości oj Thegrooba jakbym chciała kiedyś znaleźć się w Twojej kuchni i spróbować takich pyszot
u mnie barszczyk
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
luna
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Walentynkowo sie zrobilo
Odp: co dzisiaj na obiad?
eli_555
EnchantedxD
Dzisiaj pierożki z truskawkami w śmiwtanie ;D Pychotka
Sarenka
Dzieki, ale wcale nie jestem taka pewna, czy bys sie w nich rozsmakowal! Mnie bardzo smakowaly, nawet musialam sie opanowac, zeby nie miec pózniej niestrawnosci, tak rozpedzilam sie z ich konsumpcja! Maz z kolei, spróbowal jednego i powiedzial, ze tych z cuchnacym brokulem nie chce... ale zajadal sie tymi drugimi, i nawet wszystkie pozarl. Nastepnego dnia, maz widzac mnie zajadajaca sie pierozkami, stwierdzil, ze sa pyszne, tylko cuchna brokulem. Wrrr :]
Bahus
Sarenka
Sarenka
Jaka soczysta, z rumiana skórka - wspaniala
luna
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
margolata
Wspaniałości oj Thegrooba jakbym chciała kiedyś znaleźć się w Twojej kuchni i spróbować takich pyszot
u mnie barszczyk