Thegrooba się rozszalała-jakbyś kochana miała tego za dużo, to ja tam jadę.
Bunia kusi, Bahus kusi-po co ja tu zaglądam wieczorem?
Bahusie, mam nadzieję ,ze podałeś przepis na ten sos ogórkowy.U mnie pulpety goszczą dość często, bo córka o nie prosi.A ja zawsze coś w nich zmieniam, żeby nie było monotonnie.Ten sosik bardzo by mi się przydał.
Wczoraj tez zaszalałam hi hi aż za bardzo. Ale w weekend mnie nie ma. Będe krążyć po knajpach i zajadać co mi przygotują A wczoraj pito - burgery z mięsem barbecue, tarteletki z porem i kurczakiem gotowanym na parze oraz muffinki marchewkowe ze świeżym ananasem
No to zaraz szukam przepisów.Zwłaszcza na tartaletki i muffinki.Mam chyba gości w weekend a takie przekąski są zawsze ciekawym dodatkiem.
Thegrooba się rozszalała-jakbyś kochana miała tego za dużo, to ja tam jadę.
Bunia kusi, Bahus kusi-po co ja tu zaglądam wieczorem?
Bahusie, mam nadzieję ,ze podałeś przepis na ten sos ogórkowy.U mnie pulpety goszczą dość często, bo córka o nie prosi.A ja zawsze coś w nich zmieniam, żeby nie było monotonnie.Ten sosik bardzo by mi się przydał.
Wczoraj tez zaszalałam hi hi aż za bardzo. Ale w weekend mnie nie ma. Będe krążyć po knajpach i zajadać co mi przygotują A wczoraj pito - burgery z mięsem barbecue, tarteletki z porem i kurczakiem gotowanym na parze oraz muffinki marchewkowe ze świeżym ananasem
ale to nie wszystko. Pizza dzis tez byla Z krewetkami, ananasem i świeżą kolendra a druga ze szpinakiem, cukinia i feta. Pod spód zrobilam sos pomidorowy z nuta papryki a jako dodatke czosnkowy
Pizza z cukinia i szpinakiem-moja ulubiona
A ja nigdy nie miałam okazji polączyc tych dwóch smaków Do tego feta. I teraz też jest to jedna z moich ulubionych
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
eli_555
Odp: co dzisiaj na obiad?
Natala1210
Sarenka
thegrooba
gusia1000
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
No , to ja nieśmiało Ci tą rybkę zwinę.Taka jestem głodna a do domu za kilka godzin wrócę.A dorsza bardzo lubię.
Babciagramolka
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
No to zaraz szukam przepisów.Zwłaszcza na tartaletki i muffinki.Mam chyba gości w weekend a takie przekąski są zawsze ciekawym dodatkiem.
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
Wczoraj tez zaszalałam hi hi
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
thegrooba
A ja nigdy nie miałam okazji polączyc tych dwóch smaków