co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

margolata
  • margolata

• Przepisy: 169
  • Artykuły: 0
Pablito napisał(a):

Bahus napisał(a):

Rosół z makaronem, pulpety z indyka w sosie pomidorowym, ryż na sypko, załata ze śmietaną, sok z czarnej porzeczki (przetwory własne)

genialność w prostocie

Się chłopaki adorują Ale za rosół to czasem bym się dała pokroić

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Pablito
  • Pablito

• Przepisy: 10
Bahus napisał(a):

Rosół z makaronem, pulpety z indyka w sosie pomidorowym, ryż na sypko, załata ze śmietaną, sok z czarnej porzeczki (przetwory własne)

genialność w prostocie

Odp: co dzisiaj na obiad?

Bahus
  • Bahus

• Przepisy: 624
  • Artykuły: 5
obrazek
Opis: Oddany Przyjaciel, który odszedł do krainy wiecznego szczęścia.

Babciagramolka
Ja miałam dziś leniwy dzień i to dosłownie i w przenośni . Miały być knedle ze śliwkami ale , ze mi się niechciało to zrobiłam kluski leniwe a do tego sos śliwkowy ,,Śliwkowo- kluseczkowy mariaż ,,
obrazek

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
margolata napisał(a):

Na pewno moi rodzice mają jeden taki wysoki szybkowar jest rewelacyjny, ja szukałam takiego ale takich już nie ma. Muszę sobie sprawić bo te Twoje mięska wyglądają kusząco

są na allegro juz od 25 zl , chociaż nad tymi najtańszymi to bym sie zastanowila ..
nie sprawdzalam pojemnosci ...

zmieniono 1 raz (ostatnio 25 paź 2010 19:08 przez luna19)

margolata
  • margolata

Na pewno moi rodzice mają jeden taki wysoki szybkowar jest rewelacyjny, ja szukałam takiego ale takich już nie ma. Muszę sobie sprawić bo te Twoje mięska wyglądają kusząco

luna19
  • luna19

margolata napisał(a):

Luna pycha ten obiadek Ja żałuję że nie mam szybkowaru
U mnie barszczyk z uszkami. Na drugie kurczaczek na parze, ziemniaczki z sosikiem i buraczki

Ja mam dwa... jeden taki tradycyjny jak głęboki rondel ze szczelną pokrywą i odpowietrznikiem i drugi.. ktory nieco mniej używam .. jest jak garnek z pokrywą zakręcaną śrubę.. Fajna sprawa... zwlaszcza do twardszych mięs.. 40-45 minut i rozpływa sie w ustach.

margolata
  • margolata

Luna pycha ten obiadek Ja żałuję że nie mam szybkowaru
U mnie barszczyk z uszkami. Na drugie kurczaczek na parze, ziemniaczki z sosikiem i buraczki
obrazek obrazek

luna19
  • luna19

A u mnie bylo mało czasu na przygotowanie obiadku bo cale przedpołudnie spędzilam na giełdzie... z córeczką stroiłyśmy sie na jesień, czyli polowanie na ciuszki..
wiec dzis obiad był z szybkowaru
Golonki indycze w kapuście.. do pieczywa
obrazek

andzia67
  • andzia67

• Przepisy: 58
A ja dzisiaj miałam dzisiaj na obiadek ziemniaczki z grilowaną piersią z kurczaka do tego sosik jogurtowo-czosnkowy oraz brokuł z mała marchewką duszone na masełku z bułka tartą.
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?