Ja miałam dziś leniwy dzień i to dosłownie i w przenośni . Miały być knedle ze śliwkami ale , ze mi się niechciało to zrobiłam kluski leniwe a do tego sos śliwkowy ,,Śliwkowo- kluseczkowy mariaż ,,
Na pewno moi rodzice mają jeden taki wysoki szybkowar jest rewelacyjny, ja szukałam takiego ale takich już nie ma. Muszę sobie sprawić bo te Twoje mięska wyglądają kusząco
są na allegro juz od 25 zl , chociaż nad tymi najtańszymi to bym sie zastanowila ..
nie sprawdzalam pojemnosci ...
zmieniono 1 raz (ostatnio 25 paź 2010 19:08 przez luna19)
Na pewno moi rodzice mają jeden taki wysoki szybkowar jest rewelacyjny, ja szukałam takiego ale takich już nie ma. Muszę sobie sprawić bo te Twoje mięska wyglądają kusząco
Luna pycha ten obiadek Ja żałuję że nie mam szybkowaru
U mnie barszczyk z uszkami. Na drugie kurczaczek na parze, ziemniaczki z sosikiem i buraczki
Ja mam dwa... jeden taki tradycyjny jak głęboki rondel ze szczelną pokrywą i odpowietrznikiem i drugi.. ktory nieco mniej używam .. jest jak garnek z pokrywą zakręcaną śrubę.. Fajna sprawa... zwlaszcza do twardszych mięs.. 40-45 minut i rozpływa sie w ustach.
A u mnie bylo mało czasu na przygotowanie obiadku bo cale przedpołudnie spędzilam na giełdzie... z córeczką stroiłyśmy sie na jesień, czyli polowanie na ciuszki..
wiec dzis obiad był z szybkowaru
Golonki indycze w kapuście.. do pieczywa
A ja dzisiaj miałam dzisiaj na obiadek ziemniaczki z grilowaną piersią z kurczaka do tego sosik jogurtowo-czosnkowy oraz brokuł z mała marchewką duszone na masełku z bułka tartą.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
margolata
Się chłopaki adorują
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pablito
genialność w prostocie
Odp: co dzisiaj na obiad?
Bahus
Babciagramolka
luna19
są na allegro juz od 25 zl , chociaż nad tymi najtańszymi to bym sie zastanowila ..
nie sprawdzalam pojemnosci ...
margolata
luna19
Ja mam dwa... jeden taki tradycyjny jak głęboki rondel ze szczelną pokrywą i odpowietrznikiem i drugi.. ktory nieco mniej używam .. jest jak garnek z pokrywą zakręcaną śrubę.. Fajna sprawa... zwlaszcza do twardszych mięs.. 40-45 minut i rozpływa sie w ustach.
margolata
U mnie barszczyk z uszkami. Na drugie kurczaczek na parze, ziemniaczki z sosikiem i buraczki
luna19
wiec dzis obiad był z szybkowaru
Golonki indycze w kapuście.. do pieczywa
andzia67