Msewko- życzyłaś sobie ślimaczka ? No to jest .Obiadek leniwca dla Msewki raz ...
<< Italia kusi - a Orient nęcie " czyli udka z kurczaka na ryżu i sosem sojowym i suszonymi pomidorami
Uwielbiam suszone pomidory , niestety rodzina nie podziela mojego entuzjazmu dla tych smakołyków.Też miałam pieczonego kurczaka ( i to przez męża- z woreczka Winiar).Musiałam iść z córką na zakupy, wiec nauczyłam go obsługiwać piekarnik i proszę, obiad gotowy.Obrał i ugotował ziemniaki, będą z Niego ludzie!
Buniu, Twój obiad jeszcze bym zmieściła.A dla ślimaczka
Msewko- życzyłaś sobie ślimaczka ? No to jest .Obiadek leniwca dla Msewki raz ...
<< Italia kusi - a Orient nęcie " czyli udka z kurczaka na ryżu i sosem sojowym i suszonymi pomidorami
Uwielbiam suszone pomidory , niestety rodzina nie podziela mojego entuzjazmu dla tych smakołyków.Też miałam pieczonego kurczaka ( i to przez męża- z woreczka Winiar).Musiałam iść z córką na zakupy, wiec nauczyłam go obsługiwać piekarnik i proszę, obiad gotowy.Obrał i ugotował ziemniaki, będą z Niego ludzie!
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
luna
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
Ewcia , co nowego kupiłaś?
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Netka
Bardzo apetyczny zestaw! Podsunoles mi pomysl na jutrzejszy obiad
Pozdrawiam
Jaki pyszny obiadek, nie moge sie napatrzec
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Koniecznie, proszę o ślimaczka!
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
O kurcze - zapomniałam- muszę go postawić na stole żeby stał na widoku .Ślimaczek się kłania i dziękuje za pamięć ( hi hi
Odp: co dzisiaj na obiad?
klemens
msewka
Super zupa, prosta a pyszna!