Nie uwierzycie ale nigdy nie gotowałam ani nie jadłam krupniku zabielanego. Jakoś się nie złożyło .Podobno moja Ciocia tak robiła - jest bardzo smaczny .
Ja jestem fanatykiem makaronu, więc sama rozumiesz Po za tym makaron ugotowany al dente nie tuczy tak jak by się mogło wydawać, rozmawiałem kiedyś na ten temat z dietetyczką
Hm, skoro twierdzisz, że rozmiar moich ubrań nie wzrośnie z powodu jednaj porcji makaronu na obiad to może zaryzykuję... jakby co, wiem kogo ścigać
w takim razie czekam na obiadek, bo buziaki nie są za darmo - na razie masz kwiata, a za zdjęcie będą całusy
Ja jestem fanatykiem makaronu, więc sama rozumiesz Po za tym makaron ugotowany al dente nie tuczy tak jak by się mogło wydawać, rozmawiałem kiedyś na ten temat z dietetyczką
też bardzo lubię kaszaneczkę... ale nie każdą.. U nas można dostać pieczoną.. pycha
A na obiadek roladki w w borówkach i kapuście, z mizerią a dla tych co nie są na diecie byly frytki
Przepysznie wyglądająca potrawa. Doskonała dekoracja i zdjęcia.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Netka
Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
cherry
Hm, skoro twierdzisz, że rozmiar moich ubrań nie wzrośnie z powodu jednaj porcji makaronu na obiad to może zaryzykuję... jakby co, wiem kogo ścigać
w takim razie czekam na obiadek, bo buziaki nie są za darmo - na razie masz kwiata,
Pablito
cherry
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pablito
Może penne z tuńczykiem?
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
cherry
Ja też, aczkolwiek tylko w przerwach między jedną dietą a drugą
może ma ktoś wersję light na dziś?
Proszę o jakiś pyszny obiadek mało kaloryczny... dla najfajniejszego pomysłu kwiatki i buziaki od Cherry
(buziaki po obiedzie
Pablito
Takie rzeczy to ja lubię
Bahus
Przepysznie wyglądająca potrawa. Doskonała dekoracja i zdjęcia.
Bahus