co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

luna
  • luna

• Przepisy: 359
  • Artykuły: 0
A u mnie wiosenny obiadek
obrazek

Mandaryna
  • Mandaryna

• Przepisy: 55
U mnie dzis na obiad zapiekanka z kalafiora,szynki i ziemniaczkow....pierwszy raz ja bede robic

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
msewka napisał(a):

Anula napisał(a):

Ja jestem w trakcie pichcenia mielone w sosie z pieczarek chestnut(pieczarki kasztanowate) i do tego brokuly i kalafiorek.Brokuly i kalafior gotowe,sosik jeszcze dochodzi.

Anula, co to za sosik? Ja podaję podobnie ale z sosem czosnkowym na zimno.A Ty jak serwujesz?

Sosik jest do mielonych,a kalafior i brokuly podaje w tym wypadku na cieplo zamiast surowki jako dodatek do obiadu.Choc najlepiej mi smakuja jako przekaska,maczane w majonezie.

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Anula napisał(a):

Ja jestem w trakcie pichcenia mielone w sosie z pieczarek chestnut(pieczarki kasztanowate) i do tego brokuly i kalafiorek.Brokuly i kalafior gotowe,sosik jeszcze dochodzi.

Anula, co to za sosik? Ja podaję podobnie ale z sosem czosnkowym na zimno.A Ty jak serwujesz?

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
...a ja dzisiaj mam obiad proszony,czyli jestem u koleżanki na Komunii

Anula
  • Anula

• Przepisy: 336
  • Artykuły: 1
obrazek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
U mnie też dziś bez obiaduMąż kupił paszteciki,wiec chłopaki zjedli z barszczykiem czerwonymJa zrobiłam sałatkę i przymierzamy sie do grilla,wiec nie było sensu gotowac

luna
  • luna

• Przepisy: 359
Golonka, krolik a u mnie dzisiaj bez obiadu. Moze zdaze chociaz zrobic ciepla kolacyjke

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Ja krolik z piekarnika
obrazek obrazek

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Henia napisał(a):

Babciagramolka napisał(a):

Zapowiadam wcześniej dzisiejszy obiadek , bo potem przyjdą wnuki i do komputera trzeba będzie się przepychać łokciami. Zapraszam na ,,Golonki w piwie karmelowym " do tego ziemniaczki i kiszona kapustka obgotowana.

A o której obiad?

No właśnie?

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?