A ziemniaczki do chłodniczku to wykombinowałam sobie tak : Biorę młode ziemniaczki i posypuję przyprawą do kurczaka , skrapiam olejem i do rękawa do pieczenia . Potem na godzinę do piekarnika . Wychodzę jak z grilla .Pyszne i pilnować nie trzeba żeby się nie przypaliły . Taki grill na pluchę .
A do mufinek się dobieram bez pytania.
Fajny pomysł.Ja ostatnio często piekłam ziemniaki, są pyszne.A z chłodnikiem rewelka!
A ziemniaczki do chłodniczku to wykombinowałam sobie tak : Biorę młode ziemniaczki i posypuję przyprawą do kurczaka , skrapiam olejem i do rękawa do pieczenia . Potem na godzinę do piekarnika . Wychodzę jak z grilla .Pyszne i pilnować nie trzeba żeby się nie przypaliły . Taki grill na pluchę .
zmieniono 1 raz (ostatnio 03 maj 2010 19:11 przez Babciagramolka)
Buniu pyszny chłodniczek.Ja uwielbiam,ale maja rodzinka nie za bardzo.A nas dzisiaj naszło na rybę.Więc zrobiłam pangę z marynaty w sosie szpinakowo-śmietanowym,zapiekaną w piekarniku.I pure z prażoną cebulką.A na deser mufinki ananasowo-czekoladowe.
zmieniono 3 razy (ostatnio 03 maj 2010 17:12 przez eli_555)
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
misia53
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Fajny pomysł.Ja ostatnio często piekłam ziemniaki, są pyszne.A z chłodnikiem rewelka!
Odp: co dzisiaj na obiad?
Babciagramolka
msewka
Uwielbiam taki chłodnik, choć dopiero raz go robiłam.A z tymi ziemniaczkami rewelacja!
eli_555
eli_555
pocztylion2221
Na taki chłodnik to ja się piszę,bo uwielbiam
Babciagramolka
zewa