misia53 napisał(a):msewka napisał(a):misia53 napisał(a):misia53 napisał(a): U nas pyzy na 2 sposoby Jak mogłaś Pyzę pokroić ? Kanibalu ! No dobra, jadę na te pyzy, zostaw trochę! Ewka a Tobie tak igła z tej sosny nigdzie nie wlazła Nie świntusz Misia, nie świntusz!
msewka napisał(a):misia53 napisał(a):misia53 napisał(a): U nas pyzy na 2 sposoby Jak mogłaś Pyzę pokroić ? Kanibalu ! No dobra, jadę na te pyzy, zostaw trochę! Ewka a Tobie tak igła z tej sosny nigdzie nie wlazła
misia53 napisał(a):misia53 napisał(a): U nas pyzy na 2 sposoby Jak mogłaś Pyzę pokroić ? Kanibalu ! No dobra, jadę na te pyzy, zostaw trochę!
misia53 napisał(a): U nas pyzy na 2 sposoby
msewka napisał(a):Jak mogłaś Pyzę pokroić ? Kanibalu ! ( Ewcia, ja jestem nie do pokrojenia, luzik!
Jak mogłaś Pyzę pokroić ? Kanibalu ! (
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
msewka
A i robaczki były, to i coś się mogło pomieszać człowiekowi.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
Pochodziłaś trochę po lesie i już masz robaczywe myśli
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Nie świntusz Misia, nie świntusz!
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
Ewka a Tobie tak igła z tej sosny nigdzie nie wlazła
misia53
Pyzunia ,Ty jesteś ciężkostrawna raczej się nie piszęna to . Trawię Cię jednak z przyjemnością ale inaczej
msewka
No nie wiem, nie wiem.Misia pisze, że ma na Ciebie dwa sposoby.Więc lepiej nie ryzykujmy.
Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
Ewcia, ja jestem nie do pokrojenia, luzik!
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Jak mogłaś Pyzę pokroić ? Kanibalu !
No dobra, jadę na te pyzy, zostaw trochę!
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
U nas pyzy na 2 sposoby