A jeszcze gratulacje dla Pyzy.Jej przepis został zamieszczony w broszurce i dostała super nagrodę przed świętami.Od razu, jak szłam koło kiosku, to poznałam buźkę Pyzy, a jak jeszcze dojrzałam mięsko, które robiłam w sosie śliwkowym i czerwone kluski śląskie z buraczka, to nie miałam wątpliwości.Nagroda w pełni zasłużona, bo mięsko i sos są na prawdę świetne.Gratuluję Pyzuniu!
Ewciu, bardzo dziękuję! fakt, przekolorowali mi bluzkę tak, że nie można nie zauważyć
Pyzuniu! chylę czoło do samej ziemi
Wielkie gratulacje
No to musze zerknac do przepisow Pyzy, u mnie wszystko miesozerne, dlatego nowe przepisy mile widziane Dzisiaj na obiad zrobilam zupe ogorkowa i roznosci nalesnikowe
Ależ wspaniałości miałaś na obiad Luno!
A u mnie dzisiaj również ogórkowa,a na drugie danie-pierś z kaczki z orzechami do tego ryż na sypko i surówka!
A jeszcze gratulacje dla Pyzy.Jej przepis został zamieszczony w broszurce i dostała super nagrodę przed świętami.Od razu, jak szłam koło kiosku, to poznałam buźkę Pyzy, a jak jeszcze dojrzałam mięsko, które robiłam w sosie śliwkowym i czerwone kluski śląskie z buraczka, to nie miałam wątpliwości.Nagroda w pełni zasłużona, bo mięsko i sos są na prawdę świetne.Gratuluję Pyzuniu!
Ewciu, bardzo dziękuję! fakt, przekolorowali mi bluzkę tak, że nie można nie zauważyć
Szczere gratulacjeNagroda zasłużona co do tego nie mam wątpliwości.Na zdjęciu też super Miła, uśmiechnięta i urocza buzia.Jestem dumna ze mogę korzystać z rad i przepisów takich pasjonatów jak Ty droga Izo.
Pani fotograf z gazety była bardzo miła i świetnie się bawiliśmy szykując danie - chłopaki dzielnie pomagali - atmosfera była na prawdę fajowa! a wcześniej bardzo się stresowałam
a wracając do tematu dzisiaj na obiad pałki pieczone, ziemniaki i surówka z marchewki, jabłka i żurawiny
zmieniono 1 raz (ostatnio 22 mar 2010 15:38 przez Pyza)
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
iwi69
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
Pyzuniu! chylę czoło do samej ziemi
Wielkie gratulacje
Odp: co dzisiaj na obiad?
dusia30
Babciagramolka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Natala1210
Ależ wspaniałości miałaś na obiad Luno!
A u mnie dzisiaj również ogórkowa,a na drugie danie-pierś z kaczki z orzechami do tego ryż na sypko i surówka!
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Natala1210
Serdeczne gratulacje Pyzo!
iwona3004
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
a wracając do tematu dzisiaj na obiad pałki pieczone, ziemniaki i surówka z marchewki, jabłka i żurawiny
Sarenka