Ja dzisiaj na prosbe meza gotuje Grünkohl-czyli jarmuz. To typowo niemieckie danie, ktore ma szczegolnie branie w okresie zimowym. Chociaz juz do mnie wiosenka przyszla, no ale jak tak ladnie prosil....
Jeszcze nie jadlam Grünkohl....a tak apetycznie wyglada ze chyba sie skusze, tak , tak podaj przepis
Ja dzisiaj na prosbe meza gotuje Grünkohl-czyli jarmuz. To typowo niemieckie danie, ktore ma szczegolnie branie w okresie zimowym. Chociaz juz do mnie wiosenka przyszla, no ale jak tak ladnie prosil....
Kurczaczek, nie wiem sama co wybrać.Flaki uwielbiam i to właśnie ostre.Szaszłyk na drugie to już dla mojego podniebienia druga pokusa.A tu jeszcze Zuzu dorzuciła drugi pyszny obiad.Nie daję rady z Wami dziewczyny! Kusicie tak, że ślinka leci a ja zaraz muszę zmykać robić swoją dawkę brzuszków .A już nawet zakwasy mniej dokuczają.O rety, zaczynam mieć mięsnie brzucha.Bo skoro bolą, to znaczy, że są, prawda?
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Doro
Jeszcze nie jadlam Grünkohl....a tak apetycznie wyglada ze chyba sie skusze, tak , tak podaj przepis
Odp: co dzisiaj na obiad?
iwona3004
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
luna
Babciagramolka
iwona3004
luna
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga