co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 0
luna napisał(a):

luna napisał(a):

Ja dzisiaj na prosbe meza gotuje Grünkohl-czyli jarmuz. To typowo niemieckie danie, ktore ma szczegolnie branie w okresie zimowym. Chociaz juz do mnie wiosenka przyszla, no ale jak tak ladnie prosil....

Jeszcze nie jadlam Grünkohl....a tak apetycznie wyglada ze chyba sie skusze, tak , tak podaj przepis

Odp: co dzisiaj na obiad?

iwona3004
  • iwona3004

• Przepisy: 74
Dodaj przepis LUNA bo to danie tak apetycznie wygląda

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

luna
  • luna

• Przepisy: 359
luna napisał(a):

Ja dzisiaj na prosbe meza gotuje Grünkohl-czyli jarmuz. To typowo niemieckie danie, ktore ma szczegolnie branie w okresie zimowym. Chociaz juz do mnie wiosenka przyszla, no ale jak tak ladnie prosil....

obrazek

Babciagramolka
A u mnie jak co piątek - kombinacje alpejskie z rybkami .Dziś ,, Morszczuk z masłem i anchois "
obrazek

iwona3004
  • iwona3004

• Przepisy: 74
U mnie będzie wątróbka wieprzowa z cebulką i ogórkiem kiszonym

luna
  • luna

• Przepisy: 359

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
A ja dzis z mamą wieczorem po pracy narobiłam pierogów,wyszło ponad 130 takze mam 2 dni z głowy gotowanie

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Kurczaczek, nie wiem sama co wybrać.Flaki uwielbiam i to właśnie ostre.Szaszłyk na drugie to już dla mojego podniebienia druga pokusa.A tu jeszcze Zuzu dorzuciła drugi pyszny obiad.Nie daję rady z Wami dziewczyny! Kusicie tak, że ślinka leci a ja zaraz muszę zmykać robić swoją dawkę brzuszków .A już nawet zakwasy mniej dokuczają.O rety, zaczynam mieć mięsnie brzucha.Bo skoro bolą, to znaczy, że są, prawda?

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
No jakie obiadki.

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Jak zwykle, szalejecie!

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?