co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Sarenka napisał(a):

iwi69 napisał(a):

A coz to takiego? Wyglada na omlet ze szczypiorkiem

To taka zapiekanka z porow

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
iwi69 napisał(a):

A coz to takiego? Wyglada na omlet ze szczypiorkiem

Odp: co dzisiaj na obiad?

malwinagzyra
a u nas dziś grochówka, nawet Synuś sie nią zajadał

narobilas mi apetytu tym zdjeciem,kusicielko.Czegos takiego jeszcze nie jadlam wiec musze sprobowac.Wygladaja wysmienicie.

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
obrazek

Sarenka
  • Sarenka

Podziwiam, ale jednoczesnie tez bym tak chciala! Bo chyba wiele z nas tak na prawde nie zdaje sobie sprawy po co post jest, dobrze jest poczuc cos wiecej niz tylko zmudna koniecznosc...

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Sarenko, alkohol też nie dla mnie w poście.Ale ja tak często mam przed Wielkanocą i wiem, że dotrwam.
Kiedyś tylko w pracy na imprezie firmowej co niektórzy się dziwili i namawiali do "złego".Wtedy nie jadłam też mięsa i wędlin (poza niedzielą).

zmieniono 1 raz (ostatnio 18 lut 2010 20:44 przez msewka)

Śliweczka
  • Śliweczka

• Przepisy: 133
pocztylion2221 napisał(a):

Dziękuję Śliweczko zapraszam na kawusię i ciasto

Oj! Chętnie skorzystam tej delicji.A przepis zamieściłaś? może też spróbuję zrobić,jak nie trudne

Sarenka
  • Sarenka

Az oczy z orbit wyskakuja dziewczyny! Rewelacja! Ja nie mam sie czym pochwalic, moze tylko tym, ze mezus zrobil kotlety z karkówki, a ja wczoraj identyczna niemal salatke gyros, jak Ivone. Dzisiaj bedzie ,swietna do kotlecików.
Ewo, trzymam kciuki za Twoja silna wole. Pamietam, jak bedac nastolatka, w Wielki Post, stosowalam te same przyzeczenia, udawalo mi sie dobrnac do konca, tylko wiele osob zupelnie mnie nie rozumialo, dziwili sie i podsuwali mi slodkosci, ale ja sie nie dalam. Z kolei teraz, postanowilam sobie odstawic alkohol, generalnie wino, wlasnej roboty, ktore czasami kosztuje, ze slodyczami mogloby byc gorzej, bo moglabym sie zapomniec. Dobrze, ze ten post nie jest dlugi

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Zaszalałyście! A ja nie mogę dererku, bo sobie obiecałam! Mam jeszcze w lodówce biszkopt cappuccino, dziś robiłam kisiel z ananasem i nie kusi mnie póki co.Wytrzymam.
A na obiad kotlety ziemniaczane , nadziane kapustą wigilijną wg.Pyzy.Miałam ostatnią porcję w zamrażarce i użyłam jej jako farszu.
Smakowały rodzinie, tylko pytali czemu nie ma mięsa, choć nie piątek.Mięsożercy jedni!
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?