co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
yola napisał(a):

A u mnie królik przyprawiony rozmarynem siedzi i po cichu się przegryza Potem wskoczy do piekarnika i będzie na niedzielny obiad.A dziś na szybko było mielone,ziemniaki i buraczki tarte do tego.

No krolik w rozmarynie to pychota

Mirka227
  • Mirka227

• Przepisy: 77
  • Artykuły: 0
yola napisał(a):

A u mnie królik przyprawiony rozmarynem siedzi i po cichu się przegryza Potem wskoczy do piekarnika i będzie na niedzielny obiad.A dziś na szybko było mielone,ziemniaki i buraczki tarte do tego.

Jolu, zostało coś uwielbiam królika

Odp: co dzisiaj na obiad?

luna
  • luna

• Przepisy: 359
U mnie tez mielone, ziemniaki ale z marchewka

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
msewka napisał(a):

Ja dziś robię tradycyjne schabowe.Po codziennych eksperymentach zrobię coś tradycyjnego.A jutro, jak Pati pojedzie w góry jedziemy do teściów więc może gotowanie mnie ominie (choć nie na pewno).

U mnie wlasnie sie smaza schabowe. Maz tarkuje marchewke i w parowarze, dochodzi fasolka szparagowa. Ostatnio mamy ochote na warzywa, dzisiaj sie nimi okupilam. Juz nie moge sie doczekac, kiedy bedziemy siac warzywka w ogródku. Zimo, odejdz szybciej! Sio!

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Ja dziś robię tradycyjne schabowe.Po codziennych eksperymentach zrobię coś tradycyjnego.A jutro, jak Pati pojedzie w góry jedziemy do teściów więc może gotowanie mnie ominie (choć nie na pewno).

Sarenka
  • Sarenka

Na obiad zamierzam przyrzadzic wolowine, ktora wyciagnelam dzisiaj z zamrazalnika. No i mam problem, bo obiecalam sobie, ze w poscie nie tkne alkoholu, a tutaj musze dodac winko do duszenia miesa :/ Ale z tego co wiem, alkohol podczas gotowania wyparowuje, wiec chyba moge zaryzykowac..

Sarenka
  • Sarenka

iwi69 napisał(a):

ryba w cebulce.

O ludzie, jak to pieknie wyglada! Fotografia wysokiej jakosci, no nie :/ To teraz bede sie juz zawsze zasliniac i wywalac galki na zewnatrz? Bardzo apetyczna ta rybka, ciekawe co tam sie kryje...

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
iwi69 napisał(a):

ryba w cebulce.

Oj, jaka kolorowa i apetyczna.

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
ryba w cebulce.
obrazek

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?