Mnie też zafascynowały te jąderka, ciekawe jak wielkie je miał
Misia, na pewno byś się najadła!
Ja zainspirowana zapiekanką z fiszą Pyzy i składnikami, które wczoraj kupiłam wymyśliłam nową zapiekankę.Już wiem, że będą jeszcze inne warjacje tej zapiekanki.
Ewka ,no chyba nie powiesz mi ,że to co pisaam Cię nie interesuje, bo nie uwierzę
Misiu, jak chcesz to Cię zabiorę na wieś, pójdziemy na spacer to se pooglądasz, hi,hi.
Tylko błagam, byków nie kastruj, bo nas wsadzą obydwie!
Oglądać nie pójdę ,bo jeszcze coś głupiego mogło by mi ppzyjść do głowy
Ja zainspirowana zapiekanką z fiszą Pyzy i składnikami, które wczoraj kupiłam wymyśliłam nową zapiekankę.Już wiem, że będą jeszcze inne warjacje tej zapiekanki.
Ewka ,no chyba nie powiesz mi ,że to co pisaam Cię nie interesuje, bo nie uwierzę
Misiu, jak chcesz to Cię zabiorę na wieś, pójdziemy na spacer to se pooglądasz, hi,hi.
dobrze pocztylionku ,ze wstawiłaś to zdjęcie ,bo ja też takie piekę i takie same mi wychodzą i zastanawiałam się czemu nie chcą mi choć trochę wyrosnąć
Dzisiaj maz chcial nas zabrac na obiad do restauracji. Ale przekonalam go, ze wole zlote kolczyki, nie bylo latwo, ale wygralam. Za to po powrocie z kosciola, przygotowalam nasze tradycyjne walentynkowo danie, czyli malze. Od zawsze i zawsze sa w naszym jadlospisie walentynkowym. Zaskoczylam sama siebie, wymyslajac dzisiejsze danie, bo oczywiscie bylo eksperymentalnie. Pieczarki, cebula, maslo, malze, lodygi selera i duzo smietany + makaron ryzowy. Wazne, ze smakowalo (:
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
misia53
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
Oglądać nie pójdę ,bo jeszcze coś głupiego mogło by mi ppzyjść do głowy
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
pocztylion2221
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
dobrze pocztylionku ,ze wstawiłaś to zdjęcie ,bo ja też takie piekę i takie same mi wychodzą i zastanawiałam się czemu nie chcą mi choć trochę wyrosnąć
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
Ewka ,no chyba nie powiesz mi ,że to co pisaam Cię nie interesuje
Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Sarenka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Jądra byka - o rany! Nie wiedziałam ,że to się je
pocztylion2221