a co to jest ta SZPAJZA? bo ja nigdy nie jadlam czegos takiego, to jakies danie regionalne?
helcia : ja tez lubie gotowce, ale codziennie nie mozna, jednak trzeba domowe jedzonko, jesli chodzi o obiady ale jesli mowa o kolacjach i obiadach, to taka salatka chyba jest dobrym rozwiazaniem.
ja dzis na obiad fastfood, wiec nie mam sie zbytnio czym chwalic.
Dzisiaj miałam parówki na gęsto-w sosie pomidorowym z pieczarkami i papryką.
A na deser babka i szpajza.
Zuzi , tz babka wyszła Ci bajecznie a szpajzy nigdy nie jadłam i też pypcia dostaję.
Nie wiem czy to jest to samo co KOPA .?
tu na Śląsku na komunie robią kopę , ale to się chyba ze śmietany robi i bakalie się daje i spirytus też pycha ale też nie robiłam ale jadłam
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Sarenka
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Zajrzyj na forum w wątek "Do przetłumaczenia"
misia53
Mirka , na któryms wątku jest to rozwinięte i naewt przepisy podane tylko trzeba popatrzeć na którym
Odp: co dzisiaj na obiad?
Mirka227
izabelka19
Jak ja dawno nie jadłam szpajzy.Jak patrzę na fotkę ta aż mi ślinka leci.
malymarek
izabelka19
helcia : ja tez lubie gotowce, ale codziennie nie mozna, jednak trzeba domowe jedzonko, jesli chodzi o obiady ale jesli mowa o kolacjach i obiadach, to taka salatka chyba jest dobrym rozwiazaniem.
ja dzis na obiad fastfood, wiec nie mam sie zbytnio czym chwalic.
misia53
Zuzi , tz babka wyszła Ci bajecznie a szpajzy nigdy nie jadłam i też pypcia dostaję.
Nie wiem czy to jest to samo co KOPA .?
tu na Śląsku na komunie robią kopę , ale to się chyba ze śmietany robi i bakalie się daje i spirytus też pycha ale też nie robiłam ale jadłam
zuzi
A na deser babka i szpajza.