Fajnie...co dzisiaj na obiad.... na obiad parafina? Coś mi nie pasuje to do wątku. Nie można na inne tematy założyć osobnego wątku? Ale pewnie się czepiam. A więc piszcie sobie co chcecie.
Bahusie! faktycznie ostatnio coś z Tobą nie tak - nie wiesz do czego się przyczepić
W wątku "Co dzisiaj na obiad ?" napisałam co jadłam na obiad. a ,ze jadłam dorsza smażonego na parafinie tak też napisałam . .A że niektóre nie wiedzą co to jest parafina więc wkleiłam zdjęcie .Też na temat skoro na takim oleju się smaży i jest to jadalne .Więc w czym problem
Dodam jeszcze, że wszystkie "proteinki" smażą na parafince
No, dobrze ,że w końcu mogę się napić
Fajnie...co dzisiaj na obiad.... na obiad parafina? Coś mi nie pasuje to do wątku. Nie można na inne tematy założyć osobnego wątku? Ale pewnie się czepiam. A więc piszcie sobie co chcecie.
A dla mnie Twoja ironia jest bardziej zabawna niż grzeczne odpisywanie na forum
Ja to jakaś inna jestem? na pomieszanie wątków na forum
Czepiasz sie oj Bahusie ostatnimi czasy sie czepiaszGdzie leży przyczyna
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
helcia
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
Bahusie! faktycznie ostatnio coś z Tobą nie tak - nie wiesz do czego się przyczepić
W wątku "Co dzisiaj na obiad ?" napisałam co jadłam na obiad. a ,ze jadłam dorsza smażonego na parafinie tak też napisałam . .A że niektóre nie wiedzą co to jest parafina więc wkleiłam zdjęcie .Też na temat skoro na takim oleju się smaży i jest to jadalne .Więc w czym problem
Dodam jeszcze, że wszystkie "proteinki" smażą na parafince
No, dobrze ,że w końcu mogę się napić
msewka
A dla mnie Twoja ironia jest bardziej zabawna niż grzeczne odpisywanie na forum
Ja to jakaś inna jestem? na pomieszanie wątków na forum
Odp: co dzisiaj na obiad?
izabelka19
Mirka227
kinga
Czepiasz sie oj Bahusie ostatnimi czasy sie czepiaszGdzie leży przyczyna
Bahus
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Nie pytaj,bo Ona i tak Ci nie powie.Zamknęła się w sobie, jak żółw w skorupie.
Mirka227
Co to takiego
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
A ile lat ujmuje za jednym razem?