co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
iwi69 napisał(a):

Ja dzisiaj zrobila szaszlyki z baraniny(przepis jest w moich )z sosem grzybowym z tymiankiem.

Takiego szaszłyczka to bym chętnie zjadła IwiBardzo apetycznie wygląda ten Twój dzisiejszy obiadek

Odp: co dzisiaj na obiad?

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Ja dzisiaj zrobila szaszlyki z baraniny(przepis jest w moich )z sosem grzybowym z tymiankiem.
obrazek

helcia
  • helcia

• Przepisy: 0
to malymarek czekam na opinie. czy smakowalo.

msewka: o dobry pomysl na szybki obiad.Moze kiedys skorzystam! drogi?;>

malymarek
  • malymarek

no ja jeszcze nie jadlem tej tunczykowej lasagny, ale mam taki zamiar

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Ja dziś poszłam na łatwiznę i upiekłam schab ze śliwką Krakusa , kupiony w Biedronce .I przyznam,że jestem zaskoczona, bo na prawdę jest pyszny.Tyle,że piekłam w rękawie i tylko pod koniec zrumieniłam.Przyprawiony jest idealnie.

izabelka19
no ja wlasnie sama do konca nie robilam nigdy zazwyczaj mamie pomagalam wiec pewnych sztuczek nie znam do konca, jak np to z makaronem.

helcia
  • helcia

izabelka19: ja to na kilka minutek wsadzam zeby chociaz troche zmiękł.Bo potem widomo jeszcze dodatkowo od farszu i sosu. a jak zazwyczaj robisz?

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

zuzi
  • zuzi

• Przepisy: 174
  • Artykuły: 13
misia53 napisał(a):

zuzi napisał(a):

Dzisiaj miałam parówki na gęsto-w sosie pomidorowym z pieczarkami i papryką.
A na deser babka i szpajza.

Zuzi , tz babka wyszła Ci bajecznie a szpajzy nigdy nie jadłam i też pypcia dostaję.
Nie wiem czy to jest to samo co KOPA .?
tu na Śląsku na komunie robią kopę , ale to się chyba ze śmietany robi i bakalie się daje i spirytus też pycha ale też nie robiłam ale jadłam

Kopa tez u nas popularna-dokładnego przepisu nie mam ale duzo kokosu u nas sie daje i to moczonego w spiryyusie-pycha!

izabelka19
helcia a jak makaron na lasagne to najpierw go gotujesz czy on sam namieka w piekarniku od farszu i mieknie?

helcia
  • helcia

wlasnie malymarek duzo Ci zajmuje czasu przgotowanie tej lasagne bo samo przygotowanie nie, tylko potem sie musi dobrze w piekarniku zrobic. ale to juz wiadomo

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?