co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
to właściwie była obiadokolacja, kapusta pekińska duszona z jabłkiem, marchewką i pomidorami, ni to bigosik, ni zupa...najważniejsze, że było pyszne i zjadłam całą michę
obrazek

Odp: co dzisiaj na obiad?

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 0
U mnie tesciowa rosolek na wolowince ugotowala , jak to dobrze byc obslugiwanym, oczywiscie nie na dluzsza mete. Juz mi teskno za gotowaniem

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Dziś trochę poszłam na łatwiznę.Kupiłam z Winiar Soczyste żeberka-wystarczy wrzucić do woreczka ,wsypać przyprawy i upiec bez tłuszczu.Miałam mało czasu więc było to jakieś wyjście.Poza tym kasza gryczana z sosem i sałatka z ogórków kiszonych.A niedługo zabieram się za wkładanie ogórków do słoików.

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Przez ten konkurs, rozsmakowalam sie w zupkach i wciaz mam na nie ochote. Dzisiaj nawet zrezygnowalam z codziennej drzemki, aby ugotowac upragniony gar zupy, szkoda ze zupka zostala zjedzona i ni ma wiecej

A.B.
  • A.B.

• Przepisy: 259
  • Artykuły: 3
a u mnie grochówka z wkładką
obrazek

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
a ja upiekłam udka i do tego ziemniaczki, ale pobawiłam się troszkę kolorami

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Caly dzien chodzila za mna jakas zupa, no i w pracy odkrylam co tak na prawde chodzilo mi po glowie, mianowicie to:
obrazek

mania
  • mania

• Przepisy: 72
Rosolek z kosteczkami z kaszki manny i placki z cukinii niestety zdjecia nawet nie zdazylam zrobic placki zniknely w mig...

Natala1210
  • Natala1210

• Przepisy: 770
  • Artykuły: 5
msewka napisał(a):

Zgodnie z zapowiedzią upiekłam placek z brokułem wg.przepisu Natali.I napiszę tylko tyle:Natala jesteś wielka!

Cieszę się bardzo,że smakował!

pocztylion2221
Dzisiaj na obiadek pomidorówka z muszelkami, i potrawka z kurczaczka z ziemniaczkami oraz surówka z salaty lodowej...

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?