Ja jak zwykle na stolowce bo jak nie to obiad jem o 17.30 to troche pozno.Dzisiaj ryba(atun w sosie pomidorowym)i salatka z burakow ,zielonej fasolki....bardzo dobra
Tego jeszcze u mnie nie było,ale od rana do popołudnie biegałam po lekarzach,wczoraj nie miałam czasu żeby coś na dzisiaj przygotować dlatego kupiłam pierogi z truskawkami!
A u mnie dziś na obiadek były młode ziemniaczki, mix sałat z sosem Knorr paprykowo ziolowym i kotleciki z jajek i pieczarek.
Wczoraj wieczorem pogotowałam jajka i pieczarki i je rozdziabdziałam na papkę a rano o godzinie 6-tej rano dzisiaj smażyłam.Zabrałam kilka do pracy,są świetne.Poczęstowałam kolegę i też nu smakowały.Jedyne,co zmieniałam to wielkość kotletów.Wyszło 20 mniejszych.Dzięki za przepis.
A u mnie dzis byly placki po wegierskuDo tej pory jeszcze bardzo sie nie moge ruszyc,chyba troche przesadzilamDo tego 2 lampki wytrawnego winka,wiec mysle,ze klopotów zoladkowych nie bedzie
A u mnie dziś na obiadek były młode ziemniaczki, mix sałat z sosem Knorr paprykowo ziolowym i kotleciki z jajek i pieczarek.
Świetny pomysł na ten mix ...dziś mam mięso z grilla, cukinia z grilla no i ten mix sałatowy.(a mam na działce kilka rodzajów sałat) Dzięki za podsunięcie pomysłu...
Nie ma za co, zycze smacznego te sałaty swietnie smakuja rowniez z sosem jogurtowo-majonezowo-czosnkowo-koperkowympolecam smak slat z tym sosem naprawde niesamowity jest.
zmieniono 1 raz (ostatnio 22 lip 2009 15:31 przez mania)
Świetny pomysł na ten mix ...dziś mam mięso z grilla, cukinia z grilla no i ten mix sałatowy.(a mam na działce kilka rodzajów sałat) Dzięki za podsunięcie pomysłu...
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
iwi69
Odp: co dzisiaj na obiad?
Natala1210
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Wczoraj wieczorem pogotowałam jajka i pieczarki i je rozdziabdziałam na papkę a rano o godzinie 6-tej rano dzisiaj smażyłam.Zabrałam kilka do pracy,są świetne.Poczęstowałam kolegę i też nu smakowały.Jedyne,co zmieniałam to wielkość kotletów.Wyszło 20 mniejszych.Dzięki za przepis.
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
To nie tuczenie mnie przekonało w pełni.Dzięki wielkie
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
mania
Wlasnie czasami lubie zrobic cos bez miesa , a te kotleciki sa naprawde pyszne no i nie tucza tak bardzo jak te z miesa mielonego
mania
Smacznego
mania
Nie ma za co, zycze smacznego te sałaty swietnie smakuja rowniez z sosem jogurtowo-majonezowo-czosnkowo-koperkowympolecam smak slat z tym sosem naprawde niesamowity jest.
Bahus
msewka
Też mnie poszczułaś tym obiadkiem.I zrobię w najbliższą sobotę.Zawsze to jakaś odskocznia od mięsiwa.