co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
a u mnie krupniczek na żołądkach drobiowych - mój mąż innego nie jada
obrazek

zmieniono 1 raz (ostatnio 30 lip 2009 16:52 przez Pyza)

Odp: co dzisiaj na obiad?

iwi69
  • iwi69

• Przepisy: 200
  • Artykuły: 2
Tak jak wczoraj mowilam dzisiaj mam klopsiki kozackie z ryzem salvaje
obrazek

Myślałam ,myślałam i wymyśliłam: jajka w sosie musztardowym z ziemniakami i szczypiorkiem a do tego sałatka z pomidorów.

iwi69
  • iwi69

Ja dzisiaj kurczak w bialym winie i do tego gazpacho a jutro biore sie za klopsiki kozackie,tylko moje beda klopsiki kaniowe

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

iwi69
  • iwi69

Dzieki Pyzo.Zgrabne ale napocilam sie przy nich.Bo te upaly.A robiac cos w kuchni to tez sie robi cieplo.

Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

Pyza napisał(a):

Yola, polędwiczki nadziewane śliwkami? świeżymi czy suszonymi? opowiedz a najlepiej pokaż bom ciekawa

Wstawiłam ten przepis.Sąsiadka tak zachwalała,że proste i smaczne.Dla mnie takie sobie.Zresztą sama oceń
https://gotujmy.pl/poledwiczki-wieprzowe-ze-sliwkami-,przepisy,45476.html

Pyza
  • Pyza

lubię krupniczek, ale u mnie musi być koniecznie na żołądkach drobiowych

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Dzisiaj na obiadek byl krupniczek, oj stesknilismy sie za zupkami. Ugotowalam zupe na miesie z kurczaka i szynce wieprzowej, uwielbiam kasze jeszmienna, tak dawno jej nie jadlam, ze zupke robilam i zjadlam z przyjemnoscia

Pyza
  • Pyza

Yola, polędwiczki nadziewane śliwkami? świeżymi czy suszonymi? opowiedz a najlepiej pokaż bom ciekawa

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
Bahus napisał(a):

U mnie dzisiaj skromny obiad...tylko zupa pomidorowa ze świeżych pomidorów z makaronem i fasolka szparagowa zasmażana z czosnkiem i cebulką. Trzeba trochę "przepościć" się po niedzielno-poniedziałkowych grillowych szaleństwach... Zdjęcia nie dodam bo nie ma czego

U mnie też dziś była pomidorowa z makaronem,gotowana przeze mnie o 6-tej rano przed wyjściem do pracy,więc bez szaleństw.Mama miała wuchodne i pojechała do koleżanki,więc musiałam coś głodomorom ugotować,żeby wytrwali do kolacji.

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?