A ja ze caly tydzieñ nie jadamy obiadu w domu(to przez prace)dzisiaj krolik,z ziemniaczkami i salatka z pomidorow w smietanie z duza iloscia cebuli i czerwone wino
Ach, zazdroszczę Wam córeczek - moje chłopstwo jest ostatnio niemiłe
i na obiad mam tylko zupę grzybową , ale za to pyszną.
Do kawki mam też Napoleonki Msewki
A do mnie szczęście się uśmiechnęło.Moja ciocia Irka coś tam w kuchni pichci,a ja przy kompie bezstresowo sobie siedzę.
Podobno dziś kurczaczek z nadzieniem.Mniam...
Dzisiaj na obiadek bedzie rybka w sosie greckim, ktora rpzygotowalam wczoraj, a robilam ja w pospiechu, przed wizyta gosci, ale zdazylam w ciagu 5 godzin zrobic jeszcze 2 salatki no i ta rybke i jestem happy, wszystko sie udalo
A u mnie byla rybka,ziemniaczki,marchewka i to wszytko z parowara(moja mama dzis gotowala)+surowka z kiszonej kapusty
Kiniu,wreszcie Cię ktoś porozpieszcza.Naciesz się roodzicami.
Msewka tylko moja mamcia moge sie nacieszycTaty niestety nie ma z nami,mieszka i pracuje w Paryzu,ale jestesmy w kontakcie telefonicznym,a juz koncem sierpnia sie zobaczymyAch jak ja jestem szczesliwa,ze moja mama tutaj jest
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Pyza
moje żarłoki je uwielbiają
Odp: co dzisiaj na obiad?
iwi69
misia53
i na obiad mam tylko zupę grzybową , ale za to pyszną.
Do kawki mam też Napoleonki Msewki
Sarenka
Podobno dziś kurczaczek z nadzieniem.Mniam...
Sarenka
Sarenka
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Msewka tylko moja mamcia moge sie nacieszycTaty niestety nie ma z nami,mieszka i pracuje w Paryzu,ale jestesmy w kontakcie telefonicznym,a juz koncem sierpnia sie zobaczymyAch jak ja jestem szczesliwa,ze moja mama tutaj jest
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
misia53
Jak dla szefa kuchni to marna pizza...
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
Wroclove. Teraz na przykład już 15 stopni i pada rzęsisty deszcz.
Przed nami pizza