co dzisiaj na obiad?

Obserwuj wątek

Odp: co dzisiaj na obiad?

Doro
  • Doro

• Przepisy: 8
  • Artykuły: 0
Umnie obiado-kolacja. Kupilam wedzone udka od kurczaka, zrobilam surowke z mlodej kapusty z marchewka i jablkiem i buleczka

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
A ja zainspirowana ostatnio czesto dodawanymi przepisami na roladki drobiowe zrobilam roladki nadziewane orzeszkami ziemnymi,ziemniaczki+duszona,mloda kapustka
obrazek

mamqa
  • mamqa

• Przepisy: 24
A u mnie dietetycznie... ziemniaczki, kalafior i kotleciki z mięsa mielonego, wszystko gotowane na parze Coś mi się zdaje że na następną wypłatę sobie parowar zafunduję

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Dziś jajeczko sadzone z ziemniakami i reszta młodej kapustki z wczoraj.Córka na wycieczce szkolnej a mąż na służbie,więc nie było sensu się wysilać.

Klopsiki z warzywami w sosie pomidorowym z makaronem.

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Wczoraj zrobilam zupke z cukinia, ale sama zjadlam salatke z salata lodowa.. I zjadlam mnostwo cukierkow w pracy, ale tez sie podzielilam! :]

lara1908
  • lara1908

• Przepisy: 27
  • Artykuły: 4
mlode ziemniaczki+siadle mleczko

Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Natala1210 napisał(a):

A u mnie dzisiaj kasza,strogonow i surówka z kiszonej kapusty.

Oj strogonowa uwielbiam, ale najbardziej z kluskami śląskimi.Chociaż kaszę też bardzo lubię.

jovi
  • jovi

• Przepisy: 436
u mnie dziś na obiadek była potrawka własnego pomysłu. Pierś z kurczaka duszona w sosie paprykowym z dodatkiem sezamu, świeżej papryki i oleju sojowego ze śmietanką i makaronem. Wyszło całkiem nieźle

super ja już po obiadku i nadal niestety mam ochotę na coś słodkiego a na wybory nie chce mi się iść

Odpowiedz na/ edytuj co dzisiaj na obiad?