A ja już ugotowałam młodą kapustkę (wg.przepisu Anulki7-z kaszą manną). Wyszła swietna tylko dla mnie trochę za słodka.Dodałam więc kostki Knorr o smaku wędzonego boczku, łyżkę masła, trochę przyprawy do zup z Winiar.I teraz rewelacyjna.A do tego będą ziemniaczki i filet drobiowy panierowany w sezamie,mielonych orzechach,bułce tartej i może jeszcze w pokruszonych płatkach kukurydzianych.
A w piekarniku piecze się Murzynek wg. przepisu Zuzi i już pachnie pięknie.Jeszcze mam zamiar go przełożyć masą do ciast wg. własnego przepisu,który jest wśród podanych przez mnie.Jak się uda to dołącze do przepisu zdjęcie..
Ja też czasem lubię poeksperymentować w kuchni, szczególnie jeśli chodzi o dania obiadowe. Dziś robiłam ryż obsmażany na maśle, mintaja w panierce z olejem sezamowym i surówkę z marchewki i kapusty kwaszonej z dodatkiem octu balsamicznego i oliwy. Naprawdę wyszło niezłe
Ja od niedawna używam octu balsamicznego i muszę przyznać,że będzie od teraz niezastąpiony w mojej kuchni.
Ja też czasem lubię poeksperymentować w kuchni, szczególnie jeśli chodzi o dania obiadowe. Dziś robiłam ryż obsmażany na maśle, mintaja w panierce z olejem sezamowym i surówkę z marchewki i kapusty kwaszonej z dodatkiem octu balsamicznego i oliwy. Naprawdę wyszło niezłe
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
co dzisiaj na obiad?
Obserwuj wątekOdp: co dzisiaj na obiad?
Doro
Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
A w piekarniku piecze się Murzynek wg. przepisu Zuzi i już pachnie pięknie.Jeszcze mam zamiar go przełożyć masą do ciast wg. własnego przepisu,który jest wśród podanych przez mnie.Jak się uda to dołącze do przepisu zdjęcie..
miki
Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Ja od niedawna używam octu balsamicznego i muszę przyznać,że będzie od teraz niezastąpiony w mojej kuchni.
jovi
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
A ja polecam,bo naprawde fajnie smakuje
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Skorzystam.
Odp: Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
kinga
Msewko ja tez nie,ale dzis jak pisalam wczesniej pol dnia spedzilam w kuchni i kombinowalam
Przepis dodalam,czeka na realizacje
Odp: Odp: Odp: co dzisiaj na obiad?
msewka
Ale fajne danko.Nie łączyłam takich smaków dotąd.