Witam
u mnie obowiązkowo najpierw jakiś owoc lub jogurcik, a na właściwe śniadanko to kanapeczka i sałatka, lub bułeczka z masełkiem i sałatka śledziowa ze smażoną cebulką (ostatni pomysł na pracowe śniadanka - koleżankom ślinka cieknie )
WITAM ja niestety nie pracuje(jesli nie liczac domu utrzymywanie w czystosci i dwoch malych urwiskow)ale codziennie robie sniadanko dla mojego kochanego meza i dzis na przyklad wzial ze soba z wczorajszej kolacjii (co cud ze sie ostaly) pyzy na parze ze sliwkami i do tego jogurcik
Jak jeszcze pracowałam razem z moim chłopakiem to różnie bywało Często kanapeczki z serkiem lub wędlinką - do tego obowiązkowo pomidor lub ogórek Jak robiliśmy jakiś większy obiadek to pakowaliśmy to co zostało do pojemnika i pycha jedzonko szło z nami do pracy. Do tego koniecznie wypijany był Red Bull z rana i w ciągu dnia z 3-4 kawy A teraz to szykuję tylko do pracy mojemu chłopu, więc staram się żeby miał różnorodnie
Co jecie w pracy?
Obserwuj wątekOdp: Co jecie w pracy?
Odp: Co jecie w pracy?
kluska
u mnie obowiązkowo najpierw jakiś owoc lub jogurcik, a na właściwe śniadanko to kanapeczka i sałatka, lub bułeczka z masełkiem i sałatka śledziowa ze smażoną cebulką (ostatni pomysł na pracowe śniadanka - koleżankom ślinka cieknie )
MAGDALENA80
teresa.rembiesa
majgrz11maja
astra
IwaG2