Ubolewam bardzo nad tym, że w pracy nie da się celebrować posiłków Takie jedzenie to praktycznie w ogóle nie jest jedzenie. Głównie kanapki,czasami sałatki ( jak się zrobi dzień wcześniej jogurty. No i herbata
Acha, to mój pierwszy post wiec witam
Hmmmm pracowity dzien zaczynam od herbatki jasminowej , a nastepnie zaczyna sie przegryzanie .... jogurcik naturalny, mandarynki, grapefruit, pomaranczki (zalezy od dnia) i oczywiscie bagietka z salata lodowa, duszonym indykiem, z pomidorem, ogorkiem zielonym, rzodkiewka, posolone i z odrobina pieprzu, i zoltym serkiem i koniecznie cos slodkiego ...
Hmm, ciekawy wątek. Nie ukrywam, że zaglądam tutaj, żeby poszukać inspiracji bo monotonia "pracowniczego jedzenia" już mnie dobija. Szczególnie, że w pracy przegryzam coś co 2 h więc musi być to w miarę smaczne, żeby się nie nudziło
Codziennie jest to coś innego: generalnie królują kanapki zapiekane w opiekaczu z serem (bo zawsze mi smakują na zimno) a dalej to już jogurty, batony zbożowe, kanapki zwykłe, ale zawsze muszą być z jakimś popychaczem (np: pomidor) a od czasu do czasu: placki ziemniaczane, racuchy lub ryż z jabłkami (byle do 16:30 - do normalnego obiadu )
Co jecie w pracy?
Obserwuj wątekOdp: Co jecie w pracy?
Anusia
Odp: Odp: Co jecie w pracy?
gosiamal
Acha, to mój pierwszy post wiec witam
Odp: Co jecie w pracy?
annajot
Byście mi zazdrościli ...
(w sumie sama przestrasznie jestem ciekawa, cóż to będzie..)
Ann
Śledzę ten wątek i strasznie jestem ciekawa co Jarek wymyślił
Aleksandra
kayleb
Codziennie jest to coś innego: generalnie królują kanapki zapiekane w opiekaczu z serem (bo zawsze mi smakują na zimno) a dalej to już jogurty, batony zbożowe, kanapki zwykłe, ale zawsze muszą być z jakimś popychaczem (np: pomidor) a od czasu do czasu: placki ziemniaczane, racuchy lub ryż z jabłkami (byle do 16:30 - do normalnego obiadu
annajot
cremebrule
jarek-energy
annajot