co na kolację ?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Jasne, ale poczekamy na to...troszeczke

Odp: co na kolację ?

kiwi
  • kiwi

• Przepisy: 1064
  • Artykuły: 0
pierogi ruskie + herbata z cytryna

kasandra6
  • kasandra6

• Przepisy: 399
właśnie dziś kupiłam cukinie i robię jutro na parze

uwielbiam cukinię, leczo jest pycha też mam swoje z działki
placków nie robiłam z cukinii, za to z dyni ostatnio smażyłam

z cukinii jeszcze lubię jej kwiat w cieście naleśnikowym ... mniam

Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
kinga napisał(a):

Sarenka napisał(a):

Z cukinii mozna zrobic placuszki, zupke, tarta, zapiekanke, nawet szaszlyki z miesem, wymysl cos Kingo, poszperaj w necie. na pewno cos znajdziesz! Musisz tylko chciec cos i wziac sie do roboty! Ja tez mam cukinie, ale nie mam sily dzisiaj brac sie za zadne przygotowania! Zrobilam dzisiaj salatke z paluszkami krabowymi, papryka, ananasem i min makaronem, mniam Leczo z cukinii tez robilam, bardzo smaczne, tez lubie. W moim ogródku najwiecej miejsca zajmuja... cukinie... uwielbiam je od zawsze. Przypomnial mi sie przepis na nadziewana cukinie, zrobilysmy ja kiedys z mama dla gosci... bylo to tak dawno temu, ze prawie o tym zapomnialam, bylam wtedy w ciazy... a wracajac do cukini, jak mi ktoras z moich duza podrosnie, to ja nafaszeruje i upieke! Ale za baklazanem, nie przepadam..

Sarenko juz zrobila leczo
Ale chetnie bym kiedys zrobila kiedys nadziewana cukinie,jak juz zrobisz to mysle,ze oprocz zdjecia,przepis rowniez wstawisz

tak,tak, tak i jateż chcę ! Zawsze cukinie mam swoje ale w tym roku coś mi nie wzeszły ,chyba jeszcze raz posieję.

Odp: Odp: co na kolację ?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Sarenka napisał(a):

Z cukinii mozna zrobic placuszki, zupke, tarta, zapiekanke, nawet szaszlyki z miesem, wymysl cos Kingo, poszperaj w necie. na pewno cos znajdziesz! Musisz tylko chciec cos i wziac sie do roboty! Ja tez mam cukinie, ale nie mam sily dzisiaj brac sie za zadne przygotowania! Zrobilam dzisiaj salatke z paluszkami krabowymi, papryka, ananasem i min makaronem, mniam Leczo z cukinii tez robilam, bardzo smaczne, tez lubie. W moim ogródku najwiecej miejsca zajmuja... cukinie... uwielbiam je od zawsze. Przypomnial mi sie przepis na nadziewana cukinie, zrobilysmy ja kiedys z mama dla gosci... bylo to tak dawno temu, ze prawie o tym zapomnialam, bylam wtedy w ciazy... a wracajac do cukini, jak mi ktoras z moich duza podrosnie, to ja nafaszeruje i upieke! Ale za baklazanem, nie przepadam..

Sarenko juz zrobila leczo
Ale chetnie bym kiedys zrobila kiedys nadziewana cukinie,jak juz zrobisz to mysle,ze oprocz zdjecia,przepis rowniez wstawisz

A ja byłam dzisiaj u dentysty.Usunął mi niestety dwa ząbki i jestem jakaś taka do niczego.Jeść mi się też nie chce.To moje chłopaki sobie dziś zjedzą kanapki z tym co w lodówce a ja chyba zaraz idę spać

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1

Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
msewka napisał(a):

kinga napisał(a):

Sarenka napisał(a):

ee ee smalec, ble A ja na kolacyjke zjadlam bulgarska zupke z cukinii

A ja mam kilo malutkich cukini i zastanawiam sie co z nim zrobic

Trzeba było zrobić leczo.

A ja zrobiłam sałatkę owocową z jabłka,gruszki,truskawek i ciemnych winogron z jogurtem naturalnym wymieszanym z miodem i sokiem z cytryny.Lekka kolacja dla mnie i dla córki.Mięsożerny mąż się wyłamał.

I chyba tak zrobie Msewka,bedzie najprawdopodobniej leczo,bo nic innego nie przychodzi mi do glowy
Tylko,ze ja to leczo bede jesc sama,bo moj syn nie ruszy,a moj maz nie przepada,ale to nic ja uwielbiam leczo

misia53
  • misia53

• Przepisy: 345
Ja też podjadałam wczoraj kiełbaski...

Odpowiedz na/ edytuj co na kolację ?