co na kolację ?

Obserwuj wątek

Odp: co na kolację ?

Natala1210
  • Natala1210

• Przepisy: 770
  • Artykuły: 5
A u mnie grzanki z dżemem!

Za przykładem koleżanek u mnie też dziś na kolacje będzie sałatka z fetą

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Msewka ja tez taka sama zrobilam tzn z ziarnami slonecznika a'la feta A na kolacyjke zjadlam kilka ulubionych ciasteczek w czekoladzie

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
  • Artykuły: 0
A ja po koncercie i po pracy na działce nie miałam siły nic kombinować,więc odgrzałam ziemniaki i zjadłam z ogórkiem małosolnym.Dziś się bardziej postaram.Mam fetę, kupiłam pomidory.Mam sałatę z działki, więc zrobię jakąś lekką sałatkę.Posypię ziarnami słonecznika uprażonymi.Taką lubię najbardziej.

mysliwa
  • mysliwa

• Przepisy: 16
sledzie z cebula,pieczarkami , i oilwkami

jovi
  • jovi

• Przepisy: 436
Dziś na kolację robiłam zupę mleczną z zacierkami Mleczko najlepsze przed spaniem, a przynajmniej lekka kolacja

Odp: Odp: co na kolację ?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Sarenka napisał(a):

Kingo, wrzute zrobie jutro, lepiej dla Ciebie, ze jutro, bo jeszcze by Cie po nocy apetyt targal i wstalabys jutro z wielkim brzuchem, i na kogo zla?

Sarenka
  • Sarenka

Kingo, wrzute zrobie jutro, lepiej dla Ciebie, ze jutro, bo jeszcze by Cie po nocy apetyt targal i wstalabys jutro z wielkim brzuchem, i na kogo zla?

Odp: Odp: co na kolację ?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
Sarenka napisał(a):

Dzisiaj na kolacyjke zjadlam salatke z krabami w wersji najnowszej, pycha, oj ciagnie mnie do lodowki, bo salatka wciaz tam stoi, zagladam, ale... musi wystarczyc na jutrzejsze sniadako

Sarenko,zebys nie myslala o jedzeniu to wrzucaj przepis,sama chetnie bym wyprobowala

Sarenka
  • Sarenka

Dzisiaj na kolacyjke zjadlam salatke z krabami w wersji najnowszej, pycha, oj ciagnie mnie do lodowki, bo salatka wciaz tam stoi, zagladam, ale... musi wystarczyc na jutrzejsze sniadako

Odpowiedz na/ edytuj co na kolację ?