co na kolację ?

Obserwuj wątek

Odp: Odp: oto mój pomysł na kolację

Netka
  • Netka

• Przepisy: 408
  • Artykuły: 0
U nas dzisiaju kolacja na slodko.Pyszne byleczki z serem
obrazek

Odp: oto mój pomysł na kolację

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
Na kolację konkretna porcja.... gęsiny To co na zdj, to co zostało Pieczona pierś gęsia, pasztet z gęsi z orzechami, wątróbka z jabłkami. Były jeszcze pieczone buraczki, pieczona gęś w modrej kapuście, konfitura z borówek i jakaś bułeczka z ziarenkami do tego ale już zjadłam i wtedy pomyślałam o zdjęciu. Siostra przyniosła takie rarytasy, z bankietu przygotowywanego przez jedną z restauracji u niej w pracy, taki poczęstunek Jak zwykle na bankietach za dużo jedzenia... Nie może się marnować
obrazek

thegrooba
  • thegrooba

• Przepisy: 199
Super sałatka msewko

msewka
  • msewka

• Przepisy: 607
Ja wczoraj zrobiłam m.in sałatkę .Jechaliśmy do znajomych i zabrałam ją ze sobą.
obrazek obrazek obrazek

luna19
  • luna19

• Przepisy: 572
Na kolację wyszukałam coś z kuchni Koreańskiej ... trochę zmienilam przepis ktory gdzies tam w karteluszkach znalazłam .. zamiast wołowiny dalam pierś z kurczaka ponieważ nie udalo mi sie dzis kupić .. było przepysznie.
obrazek

Śliweczka
  • Śliweczka

• Przepisy: 133
Super dzwonki.Piękne i zapewne pyszne.Ja wczoraj miałam na kolacyjkę groch na wędzonym boczku z kiełbasą i pomidorami.Niby proste danie,ale wszystkim bardzo smakowało.
obrazek

Odp: Odp: oto mój pomysł na kolację

luna19
  • luna19

Babciagramolka napisał(a):

Luna19- z brzoskwiniowym musem ? Rybnych tak nie robiłam z drobiu pyszne . Rozjaśnij co tam jest ? Wyglądają ślicznie

hihih ... ta górna warstwa to zmiksowana marchewka , po prostu z bulionem i zelatyną
potem zwykly przezroczysty bulion z łososiem .. i na dole bulion z koncentratem pomidorowym

Babciagramolka
Luna19- z brzoskwiniowym musem ? Rybnych tak nie robiłam z drobiu pyszne . Rozjaśnij co tam jest ? Wyglądają ślicznie

Pyza
  • Pyza

• Przepisy: 988
  • Artykuły: 74
Luna, wyglądają bardzo efektownie

luna19
  • luna19

no wiec na kolację to będzie tak .. bo chcialam sprawdzic jak to bedzie wygladac i smakowac .. jako przystawka na wigilię Galaretkowe dzwonki z łososiem
obrazek obrazek

Odpowiedz na/ edytuj co na kolację ?