Na kolację konkretna porcja.... gęsiny To co na zdj, to co zostało Pieczona pierś gęsia, pasztet z gęsi z orzechami, wątróbka z jabłkami. Były jeszcze pieczone buraczki, pieczona gęś w modrej kapuście, konfitura z borówek i jakaś bułeczka z ziarenkami do tego ale już zjadłam i wtedy pomyślałam o zdjęciu. Siostra przyniosła takie rarytasy, z bankietu przygotowywanego przez jedną z restauracji u niej w pracy, taki poczęstunek Jak zwykle na bankietach za dużo jedzenia... Nie może się marnować
Na kolację wyszukałam coś z kuchni Koreańskiej ... trochę zmienilam przepis ktory gdzies tam w karteluszkach znalazłam .. zamiast wołowiny dalam pierś z kurczaka ponieważ nie udalo mi sie dzis kupić .. było przepysznie.
Super dzwonki.Piękne i zapewne pyszne.Ja wczoraj miałam na kolacyjkę groch na wędzonym boczku z kiełbasą i pomidorami.Niby proste danie,ale wszystkim bardzo smakowało.
Luna19- z brzoskwiniowym musem ? Rybnych tak nie robiłam z drobiu pyszne . Rozjaśnij co tam jest ? Wyglądają ślicznie
hihih ... ta górna warstwa to zmiksowana marchewka , po prostu z bulionem i zelatyną
potem zwykly przezroczysty bulion z łososiem .. i na dole bulion z koncentratem pomidorowym
no wiec na kolację to będzie tak .. bo chcialam sprawdzic jak to bedzie wygladac i smakowac .. jako przystawka na wigilię Galaretkowe dzwonki z łososiem
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: Odp: oto mój pomysł na kolację
Netka
Odp: oto mój pomysł na kolację
thegrooba
thegrooba
msewka
luna19
Śliweczka
Odp: Odp: oto mój pomysł na kolację
luna19
hihih ... ta górna warstwa to zmiksowana marchewka , po prostu z bulionem i zelatyną
potem zwykly przezroczysty bulion z łososiem .. i na dole bulion z koncentratem pomidorowym
Babciagramolka
Pyza
luna19