U mnie borówek jeszcze mało, dopiero początki, bo krzaczki owocują po raz pierwszy, ale duże i pyszne.Zazdroszczę Ci tego urodzaju, ciesz się ich smakiem a ja kupię sobie na zielonym ryneczku i zrobię córce coś dobrego, bo jutro wyprawia urodziny dla rodzinki.
Nasza dzisiejsza kolajca - letnia salatka czyli eksperymenty smakowe
Jojo , na wierzchu to sos sojowy czy ocet balsamiczny? A może nie trafiłam w ogóle?
To balsamico- creme . Nie wiem pod jaka nazwa jest w Polsce - to taka gesta , slodkawa glazura na bazie balsamio . Salatke mozna tez polac dressingiem balsamico - jest troche ostrzejszy ale tez fajnie pasuje
Można zrobić samemu odparowując w rondelku ocet balsamiczny albo kupić gotowy syrop balsamiczny, widziałam ostatnio w Carrefoure
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: oto mój pomysł na kolację
msewka
Odp: Odp: oto mój pomysł na kolację
luna
Znowu takie pysznosci, chyba dzisiaj wezme sie za pieczenie
msewka
U mnie borówek jeszcze mało, dopiero początki, bo krzaczki owocują po raz pierwszy, ale duże i pyszne.Zazdroszczę Ci tego urodzaju, ciesz się ich smakiem a ja kupię sobie na zielonym ryneczku i zrobię córce coś dobrego, bo jutro wyprawia urodziny dla rodzinki.
Odp: oto mój pomysł na kolację
misia53
Babciagramolka
msewka
Wcale bym mu się nie dziwiła, gdyby zjadł.Sarenko, żeby mężowi stawiać takie pokusy?
Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: oto mój pomysł na kolację
msewka
Dzięki Pyzunia!
zewa
Odp: co na kolację ?
smaki12
luna