msewka napisał(a):Babciagramolka napisał(a):Doro napisał(a):Na kolacje zrobilam bagietki z salami Ależ śliczne - nie wiadomo czy jeść - czy podziwiać. Buniu, chwilkę podziwiać a później szybko jeść,zanim ostygnie i zanim nam ktoś sprzed nosa nie sprzątnie! Czestujcie sie kochane jutro wstawie przepis...to bedziecie same robic, bo sa lepsze jak kupowane
Babciagramolka napisał(a):Doro napisał(a):Na kolacje zrobilam bagietki z salami Ależ śliczne - nie wiadomo czy jeść - czy podziwiać. Buniu, chwilkę podziwiać a później szybko jeść,zanim ostygnie i zanim nam ktoś sprzed nosa nie sprzątnie!
Doro napisał(a):Na kolacje zrobilam bagietki z salami Ależ śliczne - nie wiadomo czy jeść - czy podziwiać.
Na kolacje zrobilam bagietki z salami
Natala1210 napisał(a):Doro napisał(a):Ja zrobilam salatke z selera i ogorka kiszonego Smakowicie wygląda ta sałatka! Natalko , nie tylko wyglada smakowicie, ale i smakuje tak samo
Doro napisał(a):Ja zrobilam salatke z selera i ogorka kiszonego Smakowicie wygląda ta sałatka!
Ja zrobilam salatke z selera i ogorka kiszonego
W tym miejscu możesz zgłaszać sytuacje, w których może dochodzić do nadużyć lub błędów technicznych. W poniższej ramce wpisz problem, który zwrócił Twoją uwagę. Po zatwierdzeniu zgłoszenia Twój opis zostanie przekazany do Redakcji serwisu.
Dziękujemy za wszelkie zgłoszenia.
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
Nie wątpię i czekam. Jak widzisz niecierpliwie!
Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
Doro
Czestujcie sie kochane jutro wstawie przepis...to bedziecie same robic, bo sa lepsze jak kupowane
Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
Buniu, chwilkę podziwiać a później szybko jeść,zanim ostygnie i zanim nam ktoś sprzed nosa nie sprzątnie!
Odp: Odp: co na kolację ?
Babciagramolka
Ależ śliczne - nie wiadomo czy jeść - czy podziwiać.
msewka
Nie dość,że uwielbiam salami to jeszcze zapieczone z bagietką.
Zrobię coś takiego.
Odp: co na kolację ?
Doro
Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
Natala1210
Nie wątpię,a wręcz jestem przekonana,że tak jest!
Odp: co na kolację ?
dusia30
Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
Doro
Natalko , nie tylko wyglada smakowicie, ale i smakuje tak samo
Natala1210
Smakowicie wygląda ta sałatka!