Strusiowo sie zrobilo, az nabralam apetytu na te duze ptaszki A u mnie tylko rogaliki, zrobilam z 50 sztuk i jutro moi chlopcy, tzn wspopracownicy beda dla mnie bardzo mili
Kupiłam na spróbowanie pasztet ze strusia .Pojawił się w Szczecinie w sklepie z dziczyzną .Smaczny .Robiłam pasztet z drobiu z galaretka wiśniowa - dzięki temu wiem ,że żurawinową też można zastosować.Nie wiem tylko czemu te kupne pasztety są zmielone na tak miałko. Ja jak piekę pasztet to daje się go kroić w plastry a ten jest bardziej do smarowania.
Też nie miałam okazji spróbować, nawet mięsa ze strusia.
Co do pasztetów, to może drobniej są mielone, aby nie było widać dokładnie składników.W każdym bądź razie, jak mi coś smakuje to wolę się nie zastanawiać, kto to przyrządził i z czego, bo tracę apetyt.Mówię o kupnych daniach.
Kupiłam na spróbowanie pasztet ze strusia .Pojawił się w Szczecinie w sklepie z dziczyzną .Smaczny .Robiłam pasztet z drobiu z galaretka wiśniowa - dzięki temu wiem ,że żurawinową też można zastosować.Nie wiem tylko czemu te kupne pasztety są zmielone na tak miałko. Ja jak piekę pasztet to daje się go kroić w plastry a ten jest bardziej do smarowania.
Pasztetu ze strusia jeszcze nie jadlam,ale z ciekawosci bym sprobowala
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: co na kolację ?
Doro
Odp: co na kolację ?
Babciagramolka
Odp: Odp: co na kolację ?
Pyza
gusia1000
Sarenka
teresa.rembiesa
msewka
Też nie miałam okazji spróbować, nawet mięsa ze strusia.
Co do pasztetów, to może drobniej są mielone, aby nie było widać dokładnie składników.W każdym bądź razie, jak mi coś smakuje to wolę się nie zastanawiać, kto to przyrządził i z czego, bo tracę apetyt.Mówię o kupnych daniach.
msewka
Ale sobie super jedzonko wykombinowałaś!
Anula
Pasztetu ze strusia jeszcze nie jadlam,ale z ciekawosci bym sprobowala
Anula