co na kolację ?

Obserwuj wątek

Odp: co na kolację ?

Sarenka
  • Sarenka

• Przepisy: 571
  • Artykuły: 1
Kolejna wspolna...

Odp: Odp: co na kolację ?

kinga
  • kinga

• Przepisy: 55
  • Artykuły: 0
Sarenka napisał(a):

Dzisiaj zrobilam ulubione nalesniki moich domownikow - bananowo-czekoladowe. A teraz gotuje kolejny, wielki gar zupy, mojej od zawsze najlepszejszej , krupnikowej! Oj musze uwazac z pieprzem

A u mnie to chyba jutro bedzie krupniczekTo jest również moja ulubiona zupka

Sarenka
  • Sarenka

Dzisiaj zrobilam ulubione nalesniki moich domownikow - bananowo-czekoladowe. A teraz gotuje kolejny, wielki gar zupy, mojej od zawsze najlepszejszej , krupnikowej! Oj musze uwazac z pieprzem

Sarenka
  • Sarenka

Kingo, wstydzilabym sie podsylac taka przepieprzona zupke, mialabym na sumieniu Wasze dolegliwosci zoladkowe w zwiazku z konsumpcja tej nieszczesliwej zupki

Odp: Odp: co na kolację ?

kinga
  • kinga

Sarenka napisał(a):

Na kolacje ugotowalam caly, wielki gar zupy buraczkowej, z burakami z naszego ogrodka. Maz na sama mysl o tej zupie, podskakuje z radosci . No i co sie stalo? Nakretka od pieprzu czarnego, wraz z pokazna iloscia tej przyprawy, nieopatrznie wpadla mi do zupy podczas proby doprawienie, ugotowanej juz zupy, Czym predzej zabralam sie za zbieranie tej ostrej przyprawy, udalo sie - powiedzmy, ale... Ale maz po sprobowaniu, zapytal? To wszystko w garnku jest takie? Yhy. Ups, ach te wypadki w kuchni

Ojojoj,czyli wyszła bardzo hot chili buraczkowaMozesz podesłać do mnie Sarenko ta zupke,mój synuś lubi wszystko co pikantne,buraczkowa tez w miarę lubi wiec pewnie by zmótł

Sarenka
  • Sarenka

Na kolacje ugotowalam caly, wielki gar zupy buraczkowej, z burakami z naszego ogrodka. Maz na sama mysl o tej zupie, podskakuje z radosci . No i co sie stalo? Nakretka od pieprzu czarnego, wraz z pokazna iloscia tej przyprawy, nieopatrznie wpadla mi do zupy podczas proby doprawienie, ugotowanej juz zupy, Czym predzej zabralam sie za zbieranie tej ostrej przyprawy, udalo sie - powiedzmy, ale... Ale maz po sprobowaniu, zapytal? To wszystko w garnku jest takie? Yhy. Ups, ach te wypadki w kuchni

aDzius04
  • aDzius04

• Przepisy: 24
  • Artykuły: 7
kanapeczki z białym serkiem, sałatą, pomidorem, szczypiorkiem i kiszonym ogórkiem.
do tego herbatka z miodem i cytryną

Odp: Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

Babciagramolka
To ja zamawiam kawałeczek . Miłego dnia.

Odp: Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

kinga
  • kinga

Babciagramolka napisał(a):

Co znaczy nie reflektuje- ? Zabrali kulebiaczek buuuuu

Babciu nie zabraliTroszke zostawili

Odp: Odp: Odp: co na kolację ?

Babciagramolka
Co znaczy nie reflektuje- ? Zabrali kulebiaczek buuuuu

Odpowiedz na/ edytuj co na kolację ?