Babciugramolko - czestuj sie Wyszly lekko slodkie, z cieplym mieskiem - pychotka
Dzisiaj na kolacje - pozna, nawet za pozna - zjadlam 2 duze kawalki kolebiaka z lubiana w naszym domku soczewica. Miala byc smaczna niespodzianka dla slubnego na jutrzejszy obiad, ale watpie aby cos zostalo do popoludnia
Jako,ze babciagramolka nie reflektuje na Twój kulebiak,to w zamian ja sie poczestuje
Babciugramolko - czestuj sie Wyszly lekko slodkie, z cieplym mieskiem - pychotka
Dzisiaj na kolacje - pozna, nawet za pozna - zjadlam 2 duze kawalki kolebiaka z lubiana w naszym domku soczewica. Miala byc smaczna niespodzianka dla slubnego na jutrzejszy obiad, ale watpie aby cos zostalo do popoludnia
Raczej wczorajsza kolacja, ale dzisiaj czesc tego dania, a konkretnie figi, zostaly spalaszowane przeze mnie Miesko moge zostawic dla maza, a niech juz ma
Laro ja lubię takie rogate, mają mój charakter.
A ciasto już się skończyło i dopiero na weekend będzie następne.
Dziś na kolację muszę wykombinować coś z brokułem,bo kupiłam ostatnio (w superpromocji-bez pomysłu,co z nim zrobię) i trzeba je dziś przygotować,bo będą nieświeże.Zblanszowałam je wczoraj a dziś coś wykombinuję.
co na kolację ?
Obserwuj wątekOdp: Odp: co na kolację ?
kinga
Jako,ze babciagramolka nie reflektuje na Twój kulebiak,to w zamian ja sie poczestuje
Odp: co na kolację ?
Sarenka
Odp: Odp: co na kolację ?
Babciagramolka
Sarenka
teresa.rembiesa
narobiłaś mi smaku jutro jade po brokuła i robię sałatkę dałam do ulubionych i wstawiłam 5
msewka
Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
misia53
Przesadzasztylko160cm
msewka
I tu mi pomogłaś rozwiązać problem dzisiejszej kolacji.Misia jesteś wielka
misia53
https://gotujmy.pl/salatka-brokulowa,przepisy,38020.html
Odp: Odp: Odp: co na kolację ?
msewka
Laro ja lubię takie rogate, mają mój charakter.
A ciasto już się skończyło i dopiero na weekend będzie następne.
Dziś na kolację muszę wykombinować coś z brokułem,bo kupiłam ostatnio (w superpromocji-bez pomysłu,co z nim zrobię) i trzeba je dziś przygotować,bo będą nieświeże.Zblanszowałam je wczoraj a dziś coś wykombinuję.